Λογαριασμοί ΑΗΚ και ξερό ψωμί

Λογαριασμοί ΑΗΚ και ξερό ψωμί

Λογαριασμοί ΑΗΚ και ξερό ψωμί
Γιατί μόνο αυτό θα τρώμε τον επόμενο μήνα

Γράφει ο Νικόλας Βέσλα

Σε ετούτη την πέτρα της νοτιοανατολικής μεσογείου που μας έλαχε να ζούμε, όλα είναι πιθανά. Απ’ την κατάσχεση ψευδαγρελιών, στην (link και την γενικότερη αποθέωση της ανοησίας.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Τι θα απογίνουν τα κατασχεθέντα ψευδαγρέλια;


Αυτή την πέτρα όμως πρέπει να την φωτίσουμε και να την ζεστάνουμε για να μπορούμε να απολαμβάνουμε όλο το μεγαλείο της όπως αναφέρεται πιο πάνω.

Η ΑΗΚ ως μέγας και μοναδικός παροχέας αυτής της εξαιρετικής επιστημονικής ανακάλυψης που ονομάζεται “ηλεκτρισμός” έχει φροντίσει, για ακόμα ένα δίμηνο, να προκαλέσει ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη (εδώ το soundtrack σε βιομηχανίες, βίλες, διαμερίσματα σε πύργους και οικίες των 120 τετραγωνικών, όπως θα δείτε και πιο κάτω:

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, την οποία και θα εξετάσουμε, να αναφέρουμε ότι εντός του υποστατικού φιλοξενούνται οικιακές συσκευές ΑΑΑ+, πλασαρισμένες από τον πωλητή στο κατάστημα ηλεκτρικών ως “Ό,τι καλύτερο κουμπάρε για τον λογαριασμό της ΑΗΚ σου”, δύο σώματα θέρμανσης (τελευταίας τεχνολογίας, ό,τι οικονομικότερο και καλά κυκλοφορεί στην αγορά), μάτια-φούρνος με γκάζι (η επανάσταση ενάντια στον λογαριασμό της ΑΗΚ), καινούργιος ηλιακός θερμοσίφωνας (ο οποίος χρησιμοποιείται ελαφρώς και σπάνια) και τα υπόλοιπα ενεργειακής κλάσης γουοτέβερ που μπαίνουν στην πρίζα.

ΑΗΚ: Μέγας και μοναδικός παροχέας της εξαιρετικής επιστημονικής ανακάλυψης που ονομάζεται Ηλεκτρισμός

Παρόλα ετούτα οι μετρητές της ΑΗΚ γράφουν ασταμάτητα, δεν ξέρουμε κι εμείς τί ακριβώς, και μάλιστα κάποιες φορές (όπως μας ενημερώνει και ο καλός υπάλληλος “Κάμνουμεν τζαι estimations καμιά φορά τζαι αφαιρούνται που τον επόμενο λογαριασμό. Τι να σου πω, είμαι τζαι εγώ υπάλληλος”) θεωρητικά πρέπει να πληρώσεις και μετά να καταναλώσεις το ρεύμα.

Σε μία χώρα όπου τον λεγόμενο κατώτατο μισθό (που δεν ισχύει για όλους τους επαγγελματικούς τομείς, έτσι για να μην ξεχνόμαστε) πρέπει να τον διαμοιράσεις στα δύο (ΑΗΚ και υπόλοιπη ζωή του μήνα), το πράμα δυσκολεύει.

Αλλά, τι τα θες; Έχουμε ανάπτυξη. Και ξερό ψωμί.

#YOLO

Loader