4+1 λόγοι να ψηφίσεις Χριστόφορο Τορναρίτη για Πρόεδρο

4+1 λόγοι να ψηφίσεις Χριστόφορο Τορναρίτη για Πρόεδρο

4+1 λόγοι να ψηφίσεις Χριστόφορο Τορναρίτη για Πρόεδρο
He can make Cyprus great again

Γράφει ο Ε.Τ.

Απ’ την στιγμή που ο Τραμπ θεωρείται πλανητάρχης γιατί να μην ψηφίσουμε κι εμείς Χριστόφορο Τορναρίτη για να κάνουμε την Cyprus great again; Αυτή ήταν η πρωίνη μας απορία σήμερα, Τρίτη και 13, που ξυπνήσαμε με την τσίμπλα στο μάτι και είχαμε την τύχη να το δούμε αυτό.


Ο Χριστόφορος Τορναρίτης τραγουδά την Τηλλυρκώτισσα μέσα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου


Κάτσαμε, τα βάλαμε όλα κάτω και παραθέτουμε 5 δυνάμενα επιχειρήματα γιατί αξίζει να κατεβεί ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ο Χριστόφορος της καρδιάς μας πρόεδρος στις επόμενες εκλογές (sorry Nicolas!

  1. Καταρχάς η Ραμόνα Φίλιπ θα ήταν εξαιρετική Μελάνια-φάε-τη-σκόνη-μου Πρώτη Κύρια. Έχει στιλ και σεξ απίλ, είναι photographable, μπορεί να σταθεί δίπλα στην κάθε Πρώτη Κυρία ή τον Γερμανό Πρώτο Κύριο.

Η γνωστή διαφήμιση με το γιαούρτι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την διαφήμιση πίτσας που προμόταρε η οικογένεια Τραμπ στο παρελθόν.

(youtube: https://www.youtube.com/watch?v=s95g93uL0gk caption: Το γιαούρτι της Ραμόνας)

(youtube: https://www.youtube.com/watch?v=QVmAcULPMu4 caption: Η πίτσα του Τραμπ)

Έχει και καλή αισθητική και θα μπορούσε να αλλάξει τα χαλιά και τις κουρτίνες του προεδρικού που εδώ που τα λέμε θέλουν ένα τεκάλεμιτ.

Φώτο από City

Επίσης τα ελληνικά της είναι αντίστοιχα με τα εγγλέζικα της Μελάνιας και θα μπορούσαν να συνεννοούνται περίφημα οι κυρίες.

  1. Ο Χριστόφορος όπως και ο Τραμπ κατέχει από μπίζνες, διατηρούσε και διατηρεί διάφορες. Ξέρουν από χώρους διασκέδασης οπότε ξέρουν και πως να διασκεδάσουν το εκλογικό σώμα.

Οι υπερβολές τους ανέκαθεν τραβούσαν το μάτι και εδώ ας κλείσουμε τα μάτια και ας θυμηθούμε τις ημέρες που η λεωφόρος Σανταρόζα (σημερινή Σπύρου Κυπριανού) είχε βαφτεί μπλε όταν ο Χριστόφορος κάλυψε όλο το μαγαζί του με την ελληνική σημαία λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξαγόταν εκείνες τις ημέρες.

Ανοίγουμε τα μάτια τώρα:

  1. Μπορεί ο Τραμπ να υπήρξε τηλεοπτικός αστέρας αλλά ο Κρίστοφερ είναι και εικάζουμε ότι θα παραμείνει ένας διαδικτυακός αστέρας.
*Οι τηλεοπτικές εποχές του πλανητάρχη* *Το αξέχαστο single του Χριστόφορου Τορναρίτη με τίτλο "Μόνο εσένα έχεις"*

Οι αλησμόνητες στιγμές που μας πρόσφερε μέσα απ’ τα γυμναστήρια (και πρόσφατα μέσα από αρχαία θέατρα είναι ένας λόγος παραπάνω να πιστεύουμε ότι η δημοφιλία του ως brand name που είναι θα βοηθήσει τόσο το τουριστικό προϊόν όσο και την γενικότερη ανάπτυξη της χώρας.

(embed: )

  1. Την απλοική ρητορική του Τραμπ την βλέπει ο Τορναρίτης και γελάει. Αν ο πλανητάρχης μπόρεσε να πείσει, τότε και ο Χριστόφορος μπορεί. Στην Κύπρο του Πού Πήγαμε και δεν μας Άρεσε, μπορεί Α-ΝΕ-ΤΑ.

(embed: )

  1. Ας σοβαρευτούμε αγαπητοί φίλοι. Διανύουμε εποχές Face App, ενός πιάτου σουβλάκια 18€ στο κέντρο της πόλης, αστέγων και πύργων στη Λεμεσό, επιφάνειας και κούφιων υποσχέσεων. Οπότε, vote for Tornaritis (the real account.

Η Cyprus μπορεί να γίνει great again λέμε.

Loader