13 Dec 2017

Δύο κύπριοι φοιτητές είχαν μια φαεινή ιδέα

Τα MAD Nights έχουν γίνει τα party-to-be για κύπριους φοιτητές στην Αγγλία αλλά και για χιλιάδες ποπ νυχτόβιους στην Κύπρο

Μια παρέα εικοσάρηδων φίλων από τη Λευκωσία που ήταν και είναι παθιασμένοι με τη νυχτερινή ζωή είχαν κάποτε μια φαεινή, όπως σίγουρα αποδείχθηκε για τους ίδιους, ιδέα: να διοργανώνουν τρελές, πρωτότυπες και μαζικές βραδιές διασκέδασης στην πόλη που να έκαναν τη διαφορά.

Η ιδέα σύντομα μετουσιώθηκε σε πράξη και με συνοπτικές διαδικασίες, ο Ανδρέας, ο Αντώνης και ο Ευαγόρας ξεκίνησαν στη ξακουστή Blinkers τα MAD NIGHTS.

Αντρέας και Ευαγόρας

Το ένα event διαδεχόταν το άλλο και πέρα απ’ τους στενούς τους φίλους που σαφώς τους στήριξαν απ’ την πρώτη στιγμή, κάθε επόμενη φορά ερχόταν ολοένα και περισσότερος κόσμος.

Τα MAD Nights έχουν μετεξελιχθεί μια σειρά από χορευτικά πάρτι με ανεβαστική ξένη και ελληνική μουσική, σε διάφορα πολύ κομψά μαγαζιά, όπως τα ονομάζουν τα mad παιδιά, με την φιλοσοφία τους να είναι αρκετά ξεκάθαρη (βλέπε ζωάρα). Βασικός και απώτερος σκοπός είναι οι παρευρισκόμενοι να παρτάρουν σαν να μην υπάρχει αύριο δημιουργώντας ταυτόχρονα τις καλύτερες αναμνήσεις. Εξ ου και το σλόγκαν της ομάδας έχει οριστεί ως Creating Memories.

Όπως δηλώνουν οι μικροί σε ηλικία μα δεινοί εντερπρενέρ φίλοι στην AVANT GARDE, σήμερα, και μετά από τέσσερα χρόνια «σκληρής δουλειάς, καθημερινών συζητήσεων, συνεχούς ανταλλαγής απόψεων, νέων ιδεών και πολλής διάθεσης για δημιουργία κάτι ξεχωριστού», το MAD, όπως το αποκαλούν οι πιστοί πελάτες, διοργανώνει πάρτι σε σταθερή βάση σε όλες τις πόλεις της Κύπρου αλλά και στη Βρετανία, όπου τα mad boys σπουδάζουν.

MAD πάρτι γίνονται συγκεκριμένα στο State στη Λευκωσία, στο Blueberry στη Λεμεσό, στο Ammos και στο Blue martini στη Λάρνακα καθώς και στο Summer στην Πάφο.

Στην Αγγλία, όπου για προφανείς λόγους τα mad πάρτι έχουν γίνει σημείο συνάντησης και συνάθροισης κύπριων και ελλήνων φοιτητών, διοργανώνονται στο Morton’s May Fair στο Λονδίνο ενώ φέτος, όπως μας πληροφορούν τα boys, έχουν γίνει με μεγάλη μάλιστα επιτυχία και σε άλλες πόλεις όπως το Surrey, το Portsmouth και το Sheffield.

Οτιδήποτε μεγάλο σε τούτη τη ζωή χρειάζεται αφοσίωση και σχεδιασμό, αναφέρεται σε λίγο ελεύθερη μετάφραση εκ μέρους μας στο κείμενο που έχουν ετοιμάσει τα mad boys για να μας ενημερώσουν έγκαιρα για τα χριστουγεννιάτικα πάρτι που ετοιμάζουν, υποσχόμενοι για ακόμη μια φορά τρελά κέφια.

Για την εορταστική σεζόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα διοργανωθούν μεγάλα πάρτι σε Λευκωσία και Λάρνακα, όπου αναμένονται να βρεθούν χίλια περίπου άτομα στο καθένα. Τα πάρτι θα γίνουν στο State Club και στο πολυβραβευμένο Lost and Found στη Λευκωσία καθώς και στο Ammos Beach Bar στη Λάρνακα.

Χωρίς ομαδικό πνεύμα και τη συμβολή όλων δουλειά δεν βγαίνει, μας λένε οι νεαροί εντερπρενέρ

«Από τον Κωνσταντίνο που βρίσκεται πίσω από κάθε τρελή ιδέα για περισσότερη διασκέδαση και προώθηση των πάρτι στα social media, μέχρι τα παιδιά στο μπαρ, τον Γαβριήλ, τον Ανδρέα, τον Γιώργο, τους αγαπημένους τους DJs ACHRIS, MICHAEL C, KAKOU, PARADISE, LIOU, ANDREAS kai Grathian Grow μέχρι τα κορίτσια στις κρατήσεις, τη Λήδα και την Κωνσταντίνα, τον Πέτρο στην είσοδο, τον Σάββα που ήταν πάντα κοντά και φυσικά τον Αλέξανδρο, τον ιδιοκτήτη του STATE CLUB που μας στηρίζει σε κάθε μας κίνηση».

Όλο το παρεάκι μαζεμένο

Mέχρι το επόμενο καλοκαίρι, μας αποκαλύπτουν με αρκετή χαρά οι νεαροί, που το νόημα το έπιασαν από νωρίς, mad nights θα διοργανώνονται και στην Ελλάδα.

Δες κι αυτά

Ιστορίες