Μέσα στη νέα Μπουτίκ Ενηλίκων της Λευκωσίας

Μέσα στη νέα Μπουτίκ Ενηλίκων της Λευκωσίας

Μέσα στη νέα Μπουτίκ Ενηλίκων της Λευκωσίας
O έρωτας, όπως το φαγητό, θέλει αλάτι!

Εκτός από το φαγητό της Πολίτικης Κουζίνας, παρομοίως και ο έρωτας θέλει το αλατάκι του. Aλάτι, πιπέρι, spices και τα μπαχάρια του κόσμου όλου!

Σε μία απ’ τις πιο πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες της Λευκωσίας, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο (λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο του METRO) λειτούργησε πρόσφατα μαγαζί που «ήρθε για να κάνει τη διαφορά» στο ντόπιο industry των sex shops.

Η κεντρική τοποθεσία του Adults Boutique Nicosia, επισημαίνουν οι δημιουργοί του, δεν είναι συμπτωματική. Ως κοινωνία σταδιακά απαλασσόμαστε από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από το σεξ και θέλουμε να φαινόμαστε.

Αδιαμφισβήτητα, τα προσωπικά βίτσια και φετίχ ξεδιπλώνονται, αναδεικνύονται και τελικά εξυμνούνται στο διώροφο φωτεινό και πεντακάθαρο αυτό μαγαζί.

Sky is the limit βασικά! Υπάρχουν τα πάντα, για τους πάντες.

Η μπουτίκ δεν εμφανίστηκε ωστόσο ως μια ομολογουμένως πολύ καλή επιχειρηματική ιδέα. Αντιθέτως, αποτελεί τη μετεξέλιξη ενός γνήσιου και τρόπον τινά χομπίστικου ενδιαφέροντος για τον χώρο των sex shops, που μετουσιώθηκε σε επαγγελματική επιχειρηματική πράξη και δραστηριότητα.

Σε συνεργασία με την αντίστοιχη Μπουτίκ που από το 2006 λειτουργεί στη Λεμεσό, να σημειωθεί πως το Adults Boutique (Limassol and Nicosia) υπερηφανεύεται πως ως μπραντ κατέχει τη μεγαλύτερη χονδρική πώληση διαδικτυακώς ενώ αρκετά είναι τα αδελφικά μαγαζιά που προμηθεύει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Για εύκολα κατανοητούς λόγους, οι διαδικτυακές πωλήσεις ανέκαθεν ήταν πιο πετυχημένες στο συγκεκριμένο market. Η τάση όμως τώρα τείνει να αλλάξει, μας επισημαίνεται. «Πέρα απ’ το ότι τα ταμπού παύουν να υφίστανται, ένα πράμα είναι να παραγγείλεις κάτι ονλάιν κι άλλο να έρθεις επί τόπου, να το αγγίξεις, να το δοκιμάσεις, να το δεις από κοντά κλπ».

«Oι πελάτες πρέπει να νιώθουν άνετα να έρθουν εδώ και να ψωνίσουν με την ησυχία τους. Γι’ αυτό είμαστε κι εμείς εδώ. Για να μην ντρέπεται ο κόσμος. Ανοίξαμε ένα μαγαζί 350 τετραγωνικά και πολύ φωτεινό. Βάλαμε βασικά όσο πιο πολλά φώτα μπορούσαμε! Είμαστε μοντέρνο sex shop και θέλουμε να εκπαιδεύσουμε το κοινό σε έναν νέο και εντελώς απενοχοποιημένο τρόπο προσέγγισης αγοράς των εν λόγω προϊόντων. Να υπογραμμίσουμε πως οι κανόνες υγιεινής τηρούνται ευλαβικά και χρησιμοποιούμε γάντια κάθε φορά που εξυπηρετούμε».

«Η μπουτίκ μας είναι μεγάλη και βρίσκεται σε πολυσύχναστο δρόμο για να μπορείς εύκολα να τη βρεις. Την ίδια ώρα βέβαια έχουμε φτιάξει διακριτικό χώρο στάθμευσης από πίσω και η πόρτα μας βρίσκεται στο πλάι».

«Η εχεμύθεια είναι σίγουρα απαραίτητη στο επάγγελμά μας. Μέσα στο μαγαζί βρίσκεται πάντοτε μία γυναίκα και ένας άντρας, για να μπορεί η πελάτισσα ή ο πελάτης να εξυπηρετηθεί όπως αισθάνεται πιο άνετα. Είμαστε εδώ και για προσωπικές εμπειρίες, να πούμε για παράδειγμα αν κάτι το έχουμε δοκιμάσει, πως νιώθεις όταν το φοράς, κλπ».

Θέλουμε οι πελάτες να βιώνουν την επίσκεψή τους στη μπουτίκ μας ως μία μοναδική εμπειρία. Θέλουμε επιπλέον να εκπαιδεύσουμε το κοινό να μη ντρέπεται

Αρκετά δημοφιλή προϊόντα αποδεικνύονται οι κρέμες και τα σπρέι καθυστέρησης για τον άντρα, καθότι βασική ανάγκη αρκετών συνανθρώπων μας είναι η επιβράδυνση του ανδρικού οργασμού.

Από εκεί και έπειτα, αγαπητά αποδεικνύονται παιχνίδια όπως οι κλειτοριδικοί δονητές για το G spot, τα λιπαντικά και ο ερωτικός ρουχισμός.

«Στο κρεβάτι σου κάνεις ό,τι θες, χωρίς ντροπή. Τα toys μπορούν να σε βοηθήσουν να προσθέσεις αλάτι, λεμόνι, σάλτσα ή οτιδήποτε τέλος πάντων εσύ θες, σε οποιοδήποτε φαγητό σου αρέσει εσένα. Από το λιπαντικό, μέχρι το μασάζ, το άρωμα, τον ρουχισμό και το πιο kinky παιχνίδι, υπάρχουν ένα εκατομμύριο λύσεις για να διατηρείς το ενδιαφέρον καυτό. Απ’ το φθηνότερο μέχρι το ακριβότερο και πιο πολυτελές toy, από το πιο soft μέχρι το πιο hardcore, το προσφέρουμε. Να σημειωθεί πως συνολικά έχουμε περισσότερους από 4,5 χιλιάδες κωδικούς (προϊόντα)».

«Θέλουμε οι πελάτες να βιώνουν την επίσκεψή τους στη μπουτίκ μας ως μία μοναδική εμπειρία. Θέλουμε επιπλέον να εκπαιδεύσουμε το κοινό να μη ντρέπεται. Παρατηρούμε καθημερινά στην αρχή οι πελάτες μας να είναι διστακτικοί, μετά από λίγη ώρα όμως μέσα στο μαγαζί ξεμπλοκάρουν».

Βάλε αλάτι και πιπέρι στη σεξουαλική σου ζωή άμεσα, επισκέψου το Adults Boutique Nicosia!

Adults Boutique Nicosia Σπύρου Κυπριανού 333Β Λευκωσία, Κύπρος τηλ. 70 007420 FACEBOOK PAGE

Loader