20 Dec 2017

Ο έγκριτος αστρολόγος της AVANT GARDE ξέρει

Διάβασε εδώ τα... πειραγμένα ζώδια για το ‘18

Κάναμε copy-paste τα ζώδια του 2018, όπως εμφανίζονται στις εκατοντάδες ιστοσελίδες που -για κάποιο λόγο- υπάρχει κόσμος που τις συμβουλεύεται. Τα πειράξαμε κομματάκι, “τσας” που λέμε και στο χωριό μας. Σκεφτήκαμε φίλους και συνεργάτες στους οποίους αντιστοιχεί το κάθε ζώδιο και κάναμε τις τροποποιήσεις μας. Κάνε κι εσύ ένα πέρασμα, μπορεί να βρεις μία σύγκλιση ρε παιδί μου [όση βρίσκεις και στις “έγκυρες” σελίδες με τα ωροσκόπια].

Απ’ την ομάδα της AVANT GARDE

Σύμφωνα με το ρεζουμέ που προέκυψε απ’ τους επιφανείς αστρολόγους του διαδικτύου και της τηλεόρασης -βεβαίως, βεβαίως- όλα τα ζώδια οφείλετε να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με χαμόγελο [σάμπως και υπήρχε περίπτωση να σας προτείνει κάποιος να την υποδεχτείτε με κλάμα].

Τώρα όσον αφορά στα ζώδια, rumor has it ότι τα λεγόμενα γήινα, δηλαδή πρήχτιδες-Παρθένοι, ocd-Αιγόκεροι και μην-μου-μιλάτε-τα-ξέρω-όλα-Ταύροι θα κερδίσετε τον θαυμασμό των γύρω σας και επιτέλους θα πάρετε αυτό που σας αξίζει [ελπίζουμε όχι το μεγαλύτερο απ’ τα τρία που παίρνατε τις χρονιές που προηγήθηκαν]. Ναι, ναι, θα μας τα πρήξετε και φέτος πόσο σταθεροί είστε στις αξίες σας, πόσο συγυρισμένοι, πόσο συνεπείς και τα τοιαύτα, θα σας αντέξουμε, δεν έχουμε πρόβλημα. Οι Παρθένοι θα μετακομίσετε σε καινούριο σπίτι και θα κερδίσετε ένα αξιοσέβαστο ποσό σε τυχερό παιχνίδι, οι Αιγόκεροι θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας που θα σας αγαπήσει τόσο πολύ που σας αφήσει να τον κάνετε ότι θέλετε και να τον βάλετε σε τάξη, όπως όλα γύρω σας, και οι Ταύροι, τα καλά μας τα ταυράκια, θα αλλάξουν επιτέλους δουλειά και θα χτυπήσουν μισθό καλό και προικισμένο να αλλάξουν επιτέλους το αυτοκίνητο γιατί μας έχουν ταράξει τα νεύρα να παραπονιούνται για το κάρο τους.

Μέσα από το έγκυρο Ωροσκόπιο 2018 μας αποκαλύπτεται πως οι μια-εκεί-και-μια-εδώ-Δίδυμοι, δεν-μπορώ-να-αποφασίσω-τι-στο-διάολο-θέλω-Ζυγοί και οι φωνακλάδες Υδροχόοι θα λάμψουν επικοινωνιακά. Με ποια εταιρία σε ποιο κοινωνικό δίκτυο δεν ξέρουμε. Ζώδια του αέρα είναι, ό,τι θέλουν κάνουν. Ευελπιστούμε μόνο να μην τους πάρει και να τους σηκώσει παρόλο που γουστάρουν τρελά τις αλλαγές και δεν πτοούνται. Οι Ζυγοί θα κάνουν επιτέλους σεξ, οι Δίδυμοι θα πάνε ταξίδι μακρινό, οι Υδροχόοι θα πιαστούν άγρια μέχρι τα μέσα του χρόνου με κοντινό τους πρόσωπο, όπως συνηθίζουν άλλωστε, και θα λογομαχήσουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Στα ζώδια που ανάβουν φωτιές κι όπου περάσουν κάνουν καταστροφές, τους Κριούς, Λέωντες και Τοξότες δηλαδή, οι έγκριτοι αστρολόγοι λένε πως επιτέλους θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ότι κι αν σημαίνει αυτό, για όποια κατάσταση κι αν μιλάμε. Παρόλα αυτά, πριν συμβεί αυτό, θα έχουν να αντιμετωπίσουν ξαφνικές αλλαγές συνθηκών σε δουλειά, σπίτι και προσωπικά-ερωτικά-σεξουαλικά. Τους ξέρεις όμως αυτούς, δεν τα βάζουν κάτω, θα την βρουν την άκρη. Αγωνιστές μέχρι τέλους. Οι Κριοί θα συνεχίζουν να είναι ψυχροί και να προκαλούν το ενδιαφέρον με την ψυχρότητά τους [δεν γνωρίζουμε πως στο διάολο το καταφέρνουν αυτό], οι Λέωντες θα συνεχίσουν σιωπηρά να δείχνουν πως πάντα έχουν δίκαιο και οι Τοξότες θα γκομενιάσουν δίχως αύριο, όπως πάντοτε εξάλλου, με πολλούς και ποικίλους συντρόφους.

Τώρα που πιάσαν κι οι βροχές, πάμε στα υδάτινα ζώδια, τσιγκούνηδες Καρκίνους, ήπια-το-αμίλητο-νερό-Σκορπιούς και που-σου-νέφκω-που-πάεις-Ιχθύες. Κλασσικά ζώδια της μυστικοπάθειας και ευαίσθητα απ’ την φύση τους, μόνο που δεν μας το δείχνουν και πολύ συχνά για να το επιβεβαιώσουμε. Και αυτή η χρονιά θα τους βρει να μπαίνουν στα βαθιά, στην θεωρία τουλάχιστον και για άλλη μια φορά θα αναλωθούν σε συζητήσεις μέχρι πρωίας. Βεβαίως αν κάτι δεν τους συμφέρει, από κατάσταση ή συζήτηση, απλά θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να κλειστούν στον εαυτό τους. Σκορπιοί μετακομίζουν, Ιχθείς μας πρήζουν και Καρκίνοι σπάζουν κουμπαράδες, θα είναι πολλή το cash και φέτος.

Σε γενικές γραμμές, γιατί πάντοτε γι’ αυτές μιλάμε, τα άστρα λένε πως θα λάμψουν φωτεινά στον ερωτικό τομέα κι ευτυχώς: λίγο σεξ, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι /κορίτσι σας είναι ό,τι πρέπει για να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος το 2018.

Δες κι αυτά

Ιστορίες