Οι επόμενοι 4 ομιλητές της ΠΟΕΔ μετά τη Λουπέσκου

Οι επόμενοι 4 ομιλητές της ΠΟΕΔ μετά τη Λουπέσκου

Οι επόμενοι 4 ομιλητές της ΠΟΕΔ μετά τη Λουπέσκου
Επιμορφώστε μας γιατί χανόμαστε

Όχι, κυρίες και κύριοι της πολιτιστικής επιτροπής ΠΟΕΔ Πάφου.

Όσο και να θέσατε τον πήχη ψηλά, να ξέρετε ότι πιστεύουμε σε εσάς και ότι μπορείτε ακόμα περισσότερο. “Sky is the limit”, που λένε και στο πολιτιστικό μας χωριό, μην αφήσετε αυτή την πολιτιστική ωσάν ουρανοξύστης στο Τόκιο συνεργασία με τη Λουπέσκου να είναι το τέλος αυτής της αιθέριας πορείας.

Γράφει ο Πίκος Απίκος

Μετά την εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την “γνωστή ερευνήτρια μεταφυσικής – υπνοθεραπεύτρια” Άντζυ Λουπέσκου και το φλέγον θέμα “Προτάσεις για την επιτυχία στη ζωή”, μπορούμε όλοι μαζί ενωμένοι να απογειώσουμε τις πολιτιστικές ημερίδες της ΠΟΕΔ που έπονται.

Ο πολιτισμός δεν τελειώνει στις 28 του τρέχοντος παρά μόνο ανασαίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.

Η AVANT GARDE, πάντοτε δίπλα στους μεγάλους πολιτιστικούς αγώνες της χώρας μας, αρωγός στο εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό έργο της ΠΟΕΔ, προτείνει άλλους 4 προσκεκλημένους για τις ομιλίες που θα διοργανώσει.

Σημείωση: Μην αγχώνεστε, θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης

Δρ. Αρετή Δημοσθένους

Η πασίγνωστη ανά το παγκόσμιο Ισλαμολόγος-Κανονολόγος θα μπορούσε κάλλιστα να λάβει μέρος στην επόμενη εκδήλωση της ΠΟΕΔ ως κεντρική ομιλήτρια, κάτω από τον γενικό τίτλο "Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω".

Η ομιλία της κυρίας Δημοσθένους θα μπορούσε να επικεντρωθεί στην τηλεοπτική πολυγνωσία και πολυπραγμοσύνη αναλύοντας πως μπορείς να μετατραπείς σε λαχανικό σε μικρό σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο άνθρωπος ως πολυεργαλείο των πάνελ είναι εξάλλου ένα θέμα που αφορά όλο και περισσότερο κόσμο στη χώρα μας και οι απρόσιτες, ωσάν εκλελεγμένης βουλευτίνας, γνώσεις της κυρίας Δημοσθένους θα μπορούσαν να συμβάλουν στην ανάλυση της ανωτέρω προβληματικής.

Επιπλέον, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως πηγή έμπνευσης του εκπαιδευτικού μας συστήματος που επίσης όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει.

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος

"Ότι δεν λύνεται, κόβεται", θα τιτλοφορείται η εισήγηση του προκαθήμενου της εκκλησίας της Κύπρου που ως ιδιοκτήτης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κερδίζει με το σπαθί του μία θέση στο shortlist των εκλεκτών προσκλεκλημένων της ΠΟΕΔ.

Ο Αρχιεπίσκοπος θα μπορούσε να παραχωρήσει -επί πληρωμή- συμβουλές για τις προβληματικές οικογένειες, τα προβληματικά παιδιά τους, τις προβληματικές υποκοότητες, τις προβληματικές σεξουαλικότητες, και ό,τι άλλο πρόβλημα βάλει ο νους σας.

Σε περίπτωση που μέχρι το τέλος της ομιλίας ο προβληματικός δεν επιτύχει να ξεφύγει από το πρόβλημά του, θα μεταφέρεται σε ειδικά διαμορφωμένο αποπροβληματικό κέντρο για να βοηθηθεί καταλλήλως.

Ιβάν Σαββίδης

Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης θα μπορούσε να επιχορηγήσει όλες τις ομιλίες μέχρι και το 2083 άμα γουστάρει και επιπλέον θα μπορούσε ως μέγας χορηγός να παρευρεθεί σε μία από αυτές δίδοντας ομιλία με τίτλο "Κυκλοφορώ και οπλοφορώ".

Τα πρόσφατα τραγικά συμβάντα στην Φλόριντα είχαν ως -τέλος κακό, όλα κακά- αποτέλεσμα να τίθεται θέμα συζήτησης -μετά από εισήγηση του προέδρου Τραμπ- την οπλοκατοχή εκπαιδευτικών στα σχολεία. Ο κύριος Σαββίδης θα μπορούσε να αναπτύξει γύρω από το θέμα λόγω και της πρόσφατης βιωματικής εμπειρίας του σε αθλητικό χώρο και να μιλήσει στο ακροατήριο της ΠΟΕΔ σχετικά με την οπλοφορία και την ασφάλεια των μελών της αλλά και των παιδιών μας.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο πάσης Κύπρου Ντάνος έχει πλέον την δικαιολογία να παρευρίσκεται σε κρατικές και ημικρατικές και ιδιωτικές και ό,τι γουστάρουμε συγκεντρώσεις, ομιλίες, ημερίδες, κηδείες, βαφτίσια και γάμους στην χώρα μας.

Ως η πιο σοβαρή και συντονισμένη περίπτωση απ' όλες τις πιο πάνω θα μπορούσε να εξηγήσει στο διψασμένο για πολιτισμό κοινό πως μπορείς να πετύχεις σε αυτή τη ζωή χωρίς να χρειάζεσαι καν δασκάλους.

Ξυπνώντας αμέριμνος κάποιο ηλιόλουστο πρωί, γίνεσαι δεκτός στο Survivor, λιμοκτονείς, σταυροκοπιέσαι, πουλάς ήθη και έθιμα κι έπειτα ανοίγει η πόρτα της τράπεζας, των διαφημιστικών και τηλεοπτικών πλατό, της Βουλής των Αντιπροσώπων Κύπρου. Η ομιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου θα φέρει την επωνυμία "Survive or Die" και θα προβάλλεται διακαναλικά και σε απευθείας μετάφραση στην αγγλική, λόγω της οικουμενικότητας του περιεχομένου της, σε όλο τον κόσμο.

ΠΟΕΔ, το μπαλάκι σε σένα...

Loader