Οι surfers στη Λάρνακα που μετατρέπουν τα πλαστικά τους σε λίπασμα

Οι surfers στη Λάρνακα που μετατρέπουν τα πλαστικά τους σε λίπασμα

Οι surfers στη Λάρνακα που μετατρέπουν τα πλαστικά τους σε λίπασμα
Με τη βοήθεια της Dynamec, μιας διεθνούς πια εταιρείας με βάση της την Κύπρο

Την εμπνευστική, on camera αυτή ιστορία με τους σέρφερ στο Κίτι που μετατρέπουν τα πλαστικά τους σε λίπασμα, την είχαμε δημοσιεύσει ξανά λίγο καιρό πριν, στη σελίδα μας στο Facebook. Η ανταπόκριση των αναγνωστών μας ήταν αμέσως πολύ θετική και μεγάλη.

Είναι μια ιστορία που, φαινομενικά, μπορεί και να ακουστεί ασήμαντη.

Στην εποχή, ωστόσο, που ολόκληρες φάλαινες εντοπίζονται νεκρές, έχοντας καταπιεί τον αγλέορα σε πλαστικό, πρωτοβουλίες σαν κι αυτή στη Λάρνακα, κάθε άλλο από ασήμαντες είναι. Διάβασε για παράδειγμα για τούτη δω τη φάλαινα, που μόνο ... microwave δεν έχει εντοπιστεί στο ταλαιπωρημένο της στομάχι.

Δες την ιστορία ξανά ή και για πρώτη φορά στο ακόλουθο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=105&v=ejCYz5_WJQk

Αξιοσημείωτο σημείο στο όλο στόρι είναι το γεγονός πως η εταιρεία που προμηθεύει τους σέρφερ με λιπασματοποιήσιμα και βιοδιασπώμενα προϊόντα είναι κυπριακή. Πρόκειται για την Dynamec, μια εταιρεία που ιδρύθηκε στη Λευκωσία το 1979 και εξειδικεύεται σε ό,τι έχει να κάνει με τον ευρύτερο κλάδο της συσκευασίας.

Η Dynamec καταπιάνεται αποκλειστικά με την εισαγωγή και εμπορία μιας μεγάλης γκάμας υψηλής ποιότητας αναλώσιμων ειδών εστίασης μιάς χρήσης ενώ αναπτύσσεται συνεχώς η εξειδίκευση της σε νέα, φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα. Έχει καθιερωθεί στην Κύπρο ως η πρωτοπόρος εταιρεία στην ποιοτική και οικολογική συσκευασία. Το όραμα της όπως και οι επόμενες της κινήσεις αποσκοπούν στο να καταστεί κεντρικός σταθμός για εξαγωγές σε γειτονικές και όχι μόνο χώρες.

Στα πρώτα χρόνια δραστηριοποίησής της, η εταιρεία παρήγαγε για την εγχώρια αγορά προϊόντα Thermoforming καθώς επίσης μια σειρά πλαστικών προϊόντων για τη συσκευασία τροφίμων και ειδών ζαχαροπλαστικής. Το 1989 προχώρησε στην κατασκευή κουτιών από διαφανές πλαστικό ή χαρτί ή σε συνδυασμό των δύο προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών ή με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη.

Μετέπειτα, οι δραστηριότητες της Dynamec, επεκτάθηκαν στον τομέα των Υπηρεσιών προσφέροντας το 1999 την πρωτοποριακή για την εποχή, Υπηρεσία Ανασυσκευασίας ενώ μια δεκαετία αργότερα επεκτάθηκε στην εμπορία και διάθεση υψηλής ποιότητας αναλώσιμων ειδών εστίασης, μιας χρήσης.

Σήμερα, η Dynamec προσφέρει τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη σειρά υψηλής ποιότητας αναλώσιμων προϊόντων εστίασης μιας χρήσης, για ζεστά και κρύα ροφήματα και φαγητά, κατασκευασμένα από χάρτινα υλικά, ανακυκλώσιμο πλαστικό αλλά και από πλήρως κομποστοποιήσιμα οικολογικά υλικά. Η γκάμα των προϊόντων, συμπληρώνεται με άλλα βοηθητικά συναφή προϊόντα όπως καλαμάκια, χαρτομάντηλα, δίσκους μεταφοράς κ.α. που όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και κατασκευάζονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ DYNAMEC ΣΤΟ IMPOSSIBLE WORKS

Loader