Πλατεία άρχισε να θυμίζει η πλατεία Ελευθερίας

Πλατεία άρχισε να θυμίζει η πλατεία Ελευθερίας

Πλατεία άρχισε να θυμίζει η πλατεία Ελευθερίας
Σοκ και δέος

Μπορεί η προσπάθεια της Greater Λευκωσίας να γίνει πρωτεύουσα νεολαίας για το 2021 να μην τελεσφόρησε, η πλατεία Ελευθερίας ωστόσο άρχισε να θυμίζει πλατεία κι αυτό φίλοι μας είναι επίσης σημαντικό.

Κοσμογονικό, μην πούμε. Θα το πούμε.

Σε ευλόγως viral ανάρτησή της η νεοεμφανιζόμενη, καλούλα σελίδα Nicosia First έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες που αποδεικνούν πως η πλατεία άρχισε να 'δείχνει':

Δείτε τις και αρχίστε απενοχοποιημένα και ελεύθερα να ζείτε το όνειρο. Γιαβάζ - γιαβάζ, πραγματοποιείται!

NicosiaFirst! Πρώτα η Λευκωσία! , γράφει η πρωτοβουλία στο About Section.

Γιατί πιστεύουμε ότι είναι μια πόλη που το αξίζει. Μια πόλη όμορφη, που παρά το συρματόπλεγμα που την κρατά εδώ και δεκαετίες μοιρασμένη, αναπτύσσεται και προοδεύει. Η σελίδα αυτή θέτει ως πρώτο στόχο να αναδείξει τις ομορφιές, τις γειτονιές και τον πλούτο της Λευκωσίας. Να ενημερώσει για σημαντικές πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις και δράσεις των πολιτών της. Μακριά από ωραιοποιήσεις. Η πόλη μας έχει πολλές δυνατότητες, έχει και πολλά προβλήματα. Η κριτική μας, θα είναι πάντα θετική και παραγωγική. Θα αποσκοπεί να διορθώσει κακώς έχοντα και να κάνει την πόλη μας ακόμη καλύτερη, για το σύνολο των πολιτών της. Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τη Λευκωσία και συμφωνούν με αυτή μας την προσέγγιση, είναι ευπρόσδεκτοι να εμπλουτίσουν τη σελίδα μας με ιδέες και σχόλια.

Τσάκα και δυο βροχερές φωτογραφίες από τη χθεσινοβραδινή τραμουντάνα:

Loader