20 Nov 2018

Πως ΠΡΕΠΕΙ να γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού στην Κύπρο

Γιατί σ' αυτόν τον τόπο εκτός απ' το κολοκάσι αφθονεί και η υποκρισία

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός.

Σε κάποιο παράλληλο -και ίσως κυνικότερο- σύμπαν το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα του Παιδιού στην Κύπρο θα είχαν προγραμματιστεί οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

- Θεία λειτουργία χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου και ομιλία του κκ Χρυσόστομου με θέμα «Παιδιά διαζευγμένων γονέων ή άλλων προβληματικών καταστάσεων». Στο τέλος της ομιλίας ο Μακαριώτατος θα εξαγγείλει την ίδρυση ειδικών σχολείων της Αρχιεπισκοπής που θα μετατρέπουν τους gay/γυναικωτούς/ευαίσθητους μαθητές σε γνήσιους ττοπουζοκυπραίους μπρουτάλ αρσενικούς.

- Ομιλία της γνωστής εκπαιδευτικού και internet persona κας Ελένης Σιούφτα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Αθηένου με θέμα “Τα gay, αλλοδαπά και αλλόθρησκα παιδιά ως απειλή για τον ελληνορθόδοξο ιστό της κυπριακής κοινωνίας”. Η κα Σιούφτα θα αναλύσει τους κινδύνους που απορρέουν από τη διοργάνωση του Pride που έχει ως στόχο την ομοφυλοφιλοποίηση των straight Κυπριόπουλων αλλά και την προσπάθεια αποδόμησης του ορθόδοξου χαρακτήρα του έθνους μας από την απομάκρυνση των θρησκευτικών μας συμβόλων από τα σχολεία “για να μην θιχτούν τα παιδιά των αλλόθρησκων”. Ερωτηθείσα μη τυχόν και υπερβάλλει καθώς μιλάμε για παιδιά η κα Σιούφτα ήταν ξεκάθαρη: “Μη σας ξεγελάει το αθώο παρουσιαστικό. Ο εσωτερικός εχθρός βγαίνει σε όλα τα μεγέθη”.

-Ειδικές γιορτές στα σχολεία όλης της χώρας όπου θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ μαθητές με σύνδρομο Down, αυτισμό, υπερκινητικότητα, μαθησιακές δυσκολίες κλπ ώστε οι τελευταίοι να μην χαλάνε τις κανονικές σχολικές γιορτές των "φυσιολογικών" μαθητών αλλά και τα βίντεο των περήφανων γονιών τους.

- Σεμινάριο του Γραφείου Ευημερίας με θέμα “Πως να Γράψετε Στ’ Αρχίδια σας το Τσιγγανάκι της Διπλανής Πόρτας Γιατί, Χαλόου, Τσιγγανάκι”. Περιλαμβάνει και την παρουσίαση του βιβλίου “Πως Να Πέσετε Πειστικά Από Τα Σύννεφα Μπροστά Στις Κάμερες Μετά το Γεγονός: Ένας Χρήσιμος Οδηγός Για Ανάλγητους Γείτονες” γραμμένο από τους περίοικους της σφαγμένης 9χρονης Ρομά στη Λάρνακα.

- Συνεντεύξεις** καταδικασμένων παιδεραστών *σε γνωστή ενημερωτική εκπομπή-πλυντήριο της κυπριακής τηλεόρασης “ώστε να ακουστεί και η δική τους πλευρά” που δεν είναι άλλη από το “φταίνε τα θύματα που είναι τσουλάκια/πουτανάκια/πρεζόνια/αλητάκια/ψευτρόνια που τα ήθελε ο κώλος τους”.* Ζωντανά στο στούντιο ένας διαβόητος -καθαιρεμένος πια- ιερέας με την παπαδιά του για να ρίξουν στο νεκρό θύμα τους όση λάσπη δεν πρόλαβαν την προηγούμενη φορά.

- Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Ζύγι κατά του Κέντρου Υποδοχής Ασυνόδευτων Παιδιών με κεντρικό σύνθημα “Δεν Είμαστε Ρατσιστές Αυτά Είναι εν Δυνάμει Βιαστές, Δολοφόνοι και Τρομοκράτες του ISIS”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κοινοτάρχης Ζυγίου κα Γεωργία Μιχαήλ θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της μελέτης επιπτώσεων του Κέντρου στην τοπική κοινωνία που παραγγέλθηκε από την ίδια και η οποία επιβεβαιώνει τις ανησυχίες της, ό,τι δηλαδή τα προσφυγόπουλα απ’ τη Συρία έχουν αυξημένη τοξικότητα λόγω της έκθεσής τους σε χημικά όπλα κάτι που μπορεί να προκαλέσει, μεταξύ άλλων, προβλήματα στην ποιότητα του σπέρματος των κατοίκων με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σοβαρά η διαιώνιση της περήφανης αυτής φάρας των Ζυγιωτών.

- Πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κύκκου και ομιλία του κκ Νικηφόρου με θέμα “Γιατί ο Συγκυλισμός Με Μία 4χρονη Είναι Λιγότερο Σοβαρό Αδίκημα από τη Μοιχεία και την Πορνεία”

Ο κύκλος των εκδηλώσεων θα κλείσει με μια σεμνή τελετή στο Προεδρικό όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απονέμει χάρη στους παιδεραστές που έχουν εκτίσει το 1/3 της ποινής τους “ώστε να μπορέσει η Πολιτεία να δει τι πάει λάθος με τον νόμο και να τον διορθώσει” όπως πολύ σωστά επισήμανε και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

Και του χρόνου!

-

Σχετικά με τον συντάκτη

Μαρίνος Νομικός

Χιούμορ, ευφυϊα, καυστικότητα κι αντανακλαστικά γατίσια! Αυτός είναι ο Μαρίνος Νομικός κι αν δεν κατέχεις, για ρίξε βλέφαρο στα κείμενά του, μεμιάς θα καταλάβεις!

Δες κι αυτά

Ιστορίες