Ο τρόπος που η Μετεωρολογική γράφει τα email είναι κεραυνός εν αιθρία

Ο τρόπος που η Μετεωρολογική γράφει τα email είναι κεραυνός εν αιθρία

Ο τρόπος που η Μετεωρολογική γράφει τα email είναι κεραυνός εν αιθρία
Καιρός να έρθετε κάποια στιγμή στον 21ο αιώνα, δεν νομίζετε;

Δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει η καημένη η κυβέρνηση πριν από λίγες μέρες την ίδρυση του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας και ήρθε η πανηγυρική επιβεβαίωση της κυβερνητικής... καινοτομίας από την ίδια τη δημόσια υπηρεσία.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος Μετεωρολογίας της Κύπρου αναγράφονται -όπως είναι λογικό- τα ονοματεπώνυμα, τα υπηρεσιακά τηλέφωνα και οι διευθύνσεις e-mails του προσωπικού. Τίποτα το αξιοσημείωτο ή το μεμπτό εδώ, αυτό γίνεται ούτως ή άλλως από την εποχή του Netscape (κι εδώ που τα λέμε και η ίδια η ιστοσελίδα μοιάζει να προέρχεται από κει) όμως μια προσεκτική ματιά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις φανερώνει ότι ακόμα και η εποχή του Netscape και των Geocities παραείναι hi tech για το κυπριακό Δημόσιο.

Δεν είναι φωτομοντάζ, ούτε τρολιά, κάποιος έγραψε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ολογράφως, προφανώς όπως τις άκουγε κατά την υπαγόρευσή τους από το τηλέφωνο (κι αυτό υποθέτουμε σταθερό με καντράν).

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για φάρσα, χακάρισμα ή αν το τεχνολογικό τοπίο είναι για το Τμήμα Μετεωρολογίας κάπως ... ομιχλώδες αλλά στ’ αλήθεια είναι καιρός να έρθει κι αυτή σιγά-σιγά στον 21ο αιώνα. Εννοείται πως ο κάπως παράδοξος τρόπος αναγραφής e-mail (που είναι το τεχνολογικό αντίστοιχο της Γραμμικής Β’) διέρρευσε στο internet (αυτό φαντάζομαι ξέρουν τι είναι) όπου όπως ήταν φυσικό τα σχόλια έπεσαν χμ βροχή. Και μη μου πείτε ότι δεν το προέβλεψαν αυτό.

Δεν πειράζει όμως, τουλάχιστον είναι καλοί στη δουλειά τους, σωστά;

*Ουπς!*
Loader