ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Το… καλάμι που έσπασε το κυπριακό διαδίκτυο

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Το… καλάμι που έσπασε το κυπριακό διαδίκτυο

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Το… καλάμι που έσπασε το κυπριακό διαδίκτυο
Germasogeia breaks the internet, λέμε

Κεντρική φωτογραφία: Κόκος

"Από στιγμή σε στιγμή θα υπερχειλίση το φράγμα ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ. Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Γερμασογειας με επικεφαλή τον Δήμαρχο": αυτή ήταν η λεζάντα που συνόδευσε την μεγαλύτερη βαιραλιά έβερ (ορθογραφία δική τους), μέσω του live video του Μάριου Βρυώνη (feeling blessed at Yermasoyia Dam / να 'ναι καλά ο άνθρωπος) στο ένδοξο γκρουπ Καιρόφιλοι Κύπρου.

Σε περίπτωση που, για κάποιο λόγο, δεν ανήκεις στο uber νούμερο των 39 χιλιάδων θεατών του συγκεκριμένου, πάρε μάτι εδώ για να μην νιώθεις outsider.

Δηλώνουμε ενοχή!

Εμείς, που κάτσαμε για 2 ώρες, 5 λεπτά και 33 δεύτερα, αναγνώσαμε τσίκι-τσίκι τα χίλια τετρακόσια περίπου κόμμεντς και πάθαμε ένα wtf με τα 376 shares, ένα έχουμε να δηλώσουμε:

ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΟΣΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ

Δεν τα έχουμε πάντως, πρόχειρα, τα νούμερα για το πόσοι παρακολούθησαν τηλεοπτικά τον γάμο Νταιάνας - Κάρολου αλλά πληθυσμιακά μιλώντας, λογικά το εν λόγω καλάμι πρέπει να έδωσε ρέστα σε νούμερα.

Δήμαρχος, δημοτικό συμβούλιο, καιρόφιλοι (sic!), λάτρεις του φράγματος (sic! επί δύο) και χιλιάδες κόσμου ανέμενε ένα καλάμι να σημάνει και την επίσημη υπερχείλιση του... φράγματος!

Ζήσαμε Φουρέιρα στιγμές μιλάμε!

Γι' αυτό, πάμε να δούμε τα 10+1 πιο μαμάτα κόμμεντς (βλέπε κόμμεντ επί κόμμεντος) που σχετίζονται με το θέμα που ξεχειλώθηκε και... ξεχείλησε, στην προκειμένη, το κυπριακό ίντερνετ:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟΠΙΚΟ BRANDING

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ, ΦΩΤΙΣΤΕ

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ

ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΕΣ

ΟΣΚΑΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΙ

Όπως και να 'χει, we love Cyprus ρε! Πάμε γι' άλλα!

Loader