Το τσουρούφλισμα του Βίκτωρα στο Twitter είναι ό,τι πιο ελπιδοφόρο διαβάσαμε τελευταία

Το τσουρούφλισμα του Βίκτωρα στο Twitter είναι ό,τι πιο ελπιδοφόρο διαβάσαμε τελευταία

Το τσουρούφλισμα του Βίκτωρα στο Twitter είναι ό,τι πιο ελπιδοφόρο διαβάσαμε τελευταία
Κάποιες φορές καλύτερα ν' αρτάρεις παρά να τουϊτάρεις

Ναι μεν τα σόσιαλ μίντια έχουν δώσει βήμα λόγου στις στρατιές των ηλιθίων όπως είπε και ο Umberto Eco όμως ξέρουμε πολύ καλά πως είναι ταυτόχρονα κι ένα όπλο που αν δεν ξέρεις να το χειριστείς μπορεί να σκάσει στα μούτρα σου. Όπως την έπαθε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, πρώην αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος και νυν Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας (θέση τόσο σημαντική και ουσιαστική όσο και το να δηλώνεις μεγαλοξενοδόχος στη Monopoly) που μάλλον μπέρδεψε το Twitter με προεκλογικό τηλεοπτικό πάνελ όπου μπορείς να πεις ό,τι παπαριά θέλεις χωρίς ουσιαστικό αντίλογο.

Και φυσικά την πάτησε σαν αρχάριος.

Οι ομορφιές άρχισαν όταν ο συνάδελφος (και του Βίκτωρα αν και δείχνει να έχει ξεχάσει ότι κάποτε λειτουργούσε στην απέναντι όχθη) Γιώργος Κακούρης απηύθυνε με tweet ένα απλό ερώτημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

Από κάτω ένας χρήστης σχολιάζει “να μας πει ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος” ενώ ένας τρίτος ρίχνει το γάντι στον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της καρδιάς μας:

Ο Βίκτωρας σηκώνει το γάντι και απαντά ακριβώς όπως σε ένα προεκλογικό τηλεοπτικό πάνελ που δεν πάει ο άλλος να σου μιλάει για το 2019, εσύ θα πιπιλήσεις την καραμέλα που είσαι *προγραμματισμένος* να πιπιλήσεις αγνοώντας φυσικά την ουσία και ανατρέχοντας στο... 2012 και την πιο-προηγούμενη κυβέρνηση που απ’ ότι φαίνεται θα αποτελεί τον στάνταρ μπαμπούλα για τουλάχιστον ακόμα τέσσερις γενιές. Ιδού λοιπόν η... **βαθυστόχαστη, σχετική και απολύτως τεκμηριωμένη **απάντηση του Βίκτωρα σε tweet που έχει να κάνει με το Κυπριακό, τους Τ/κ, τον Ακκιτζί και την Τουρκία.

Στη συνέχεια συνέβη το εξής μαγικό. Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας (γράφω και ξαναγράφω την ιδιότητα μπας κι αρχίσει κάποια στιγμή να βγάζει νόημα) ένας υποτίθεται legit πολιτικός και -κατ’ επέκταση- ακάουντ, απαντάει σαν κοινό ανώνυμο τρολ με ένα μάλλον πρόχειρο, κακογραμμένο stock τσιτάτο που δεν λέει τίποτα το ουσιαστικό ενώ ο ανώνυμος θεούλης @Brontes09776748 που θα μπορούσε να είναι τρολ τού απαντάει ψύχραιμα...

**ενημερωμένα... ** **λογικά...** **ώριμα...** **... και τεκμηριωμένα**

Σε παραλία ή όχι, με αντηλιακό ή χωρίς, φαίνεται πως ο καημένος ο Βίκτωρας δεν μπόρεσε να αποφύγει τα εγκαύματα...

Loader