Το πρόγραμμα του ΡΙΚ εάν Chief Content Officer ήταν o Φούλης

Το πρόγραμμα του ΡΙΚ εάν Chief Content Officer ήταν o Φούλης

Το πρόγραμμα του ΡΙΚ εάν Chief Content Officer ήταν o Φούλης
Ποιότητα και πολιτισμός όπως τα αντιλαμβάνεται ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου δεν ονειρεύεται μόνο δημόσια σχολεία με υγιεινά σνακ στις καντίνες και οικογένειες να κάνουν τον απογευματινό τους περίπατο στον κήπο αλλά κι ένα ΡΙΚ ανεξάρτητο, ισχυρό, αντικειμενικό και απαλλαγμένο από τον κυβερνητικό και κομματικό έλεγχο - ή κάτι τέτοιο. Εμείς πάλι είπαμε να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση σκαρώνοντας ένα πρόγραμμα ζηλευτό και ανταγωνιστικό με γνώμονα πάντα τα (υψηλά) στάνταρ ποιότητας και πολιτιστικής αξίας που έθεσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ για να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Η συχνότητα που θα βλέπουμε τον Φούλη μέσα απ' τη συχνότητα ενός αντικειμενικού, ανεξάρτητου και αμερόληπτου ΡΙΚ.

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Γνωρίστε το μεγαλείο της πολιτικής κουζίνας με τις πιο πετυχημένες συνταγές που έδεσαν ποτέ: Διαφημιστική πίτα γεμιστή με όφελος ιδιωτικών καναλιών. Κουβέντα γυριστή από Συνεργατισμό σε ΡΙΚ με ολίγη από Γενικό Ελεγκτή. Κουτόχορτο με σάλτσα επιχρυσωμένου χαπιού. Γνήσια παραδοσιακή -και γενική- αφέλεια Κύπριου ψηφοφόρου. Μαγειρεύουν ο Αφέρωφ Νεοφύτου και ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ

Μια διεισδυτική και αρκετά διαφωτιστική ματιά στο πως να χρησιμοποιείς τον πατριωτισμό και τα εθνικά θέματα για προσωπικό όφελος.

SUCCESS STORY

Η κυπριακή εκδοχή του Extreme Makeover που γνωρίσαμε από το Σίγμα μεταφέρεται στο ΡΙΚ προσαρμοσμένο στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας που έθεσε ο ΔΗΣΥ. Ο Χάρης Γεωργιάδης αναλαμβάνει losers που δεν έχουν υπόθεση και τους μεταμορφώνει σε πετυχημένα μοντέλα που όλοι φθονούν και θαυμάζουν. Στο δύσκολο έργο του στέκονται αρωγοί στενοί φίλοι και συνεργάτες η τεχνογνωσία των οποίων κρίνεται απαραίτητη για την πετυχημένη έκβαση της μεταμόρφωσης. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 13 επεισόδια, έχει τίτλο “Συνεργατική: Απ’ τα ΣΚΤ στα μποκ” και θα κοστίσει γύρω στα 5,5 δισ. ευρώ.

Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΡΙΚΚΟΣ

Παραλλαγή του γνωστού format όπου αντί για συνηθισμένους παίκτες διαγωνίζονται οι άριστοι των αρίστων που διορίζει η διακυβέρνηση Αναστασιάδη.

ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΖΙ ΑΡΩΜΑΤΑ

Το κυπριώτικο σκετς αλλάζει ώστε να πλησιάσει τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ που έχει θέσει ο ΔΗΣΥ. Αυτή τη φορά η δράση μεταφέρεται στην πολιτική σκηνή του νησιού όπου η αντιπαλότητα των δύο μεγαλύτερων κομμάτων προκαλεί καθημερινές, τραγελαφικές καταστάσεις. Οι δημιουργοί υπόσχονται μια δίκαιη και ισορροπημένη προβολή στη σειρά όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων ανάλογα με την εκλογική τους δύναμη, δηλαδή περίπου 95% ΔΗΣΥ και τα υπόλοιπα πάλι καλά να λένε αν αναφέρονται στους τίτλους.

ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΑ

Η Ελένη Σταύρου παρουσιάζει τη δεξιότερη πλευρά της κοινωνίας μέσα από πορτρέτα ανθρώπων που έχουν παρεξηγηθεί, παρερμηνευτεί ή απλά αδικηθεί από την ιστορία. Γριβικοί, ακροδεξιοί. ΕΟΚΑβητάδες, χουντικοί, χίτες, δωσίλογοι, στρατόκαυλοι, χρυσαυγίτες, θρησκόληπτοι alt-right τραμπούκοι, αντιεμβολιαστές και flat-earthers αποκαλύπτουν τον σκοτεινό ρόλο του ψευδοπροοδευτισμού και της πολιτικής ορθότητας στην επιβολή ξενόφερτων ηθών με στόχο τον σταδιακό αποχριστιανισμό και αφελληνισμό της Κύπρου.

ΕΧΕΙΣ ΔΗΚΟ

Νιώθεις ότι αδικήθηκες και ψάχνεις να βρεις το... ΔΗΚΟ σου; Μην ψάχνεις άλλο. Η εκπομπή που στέκεται στο πλευρό του Κύπριου πολίτη και τον βοηθάει να βρει τη θέση που του αξίζει στην κοινωνία - ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ACID TRIP

Ετοιμαστείτε για το πιο γαμάτο (κακό) τριπάκι της κυπριακής τηλεόρασης αφού το ανιαρό Roadtrip της Ελένης Ξένου αλλάζει και προσαρμόζεται στα υψηλά στάνταρ ποιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου. Το λεωφορείο βάφεται με ζωηρά χρώματα και ζωγραφισμένες μαργαρίτες ενώ οι επιβαίνοντες μουσικοί θα παίζουν Hendrix και Sex Pistols. Εννοείται όλοι τους τιγκαρισμένοι στο LSD, γιατί μόνο έτσι μπορεί κάποιος να αντιληφθεί το success story της κυβέρνησης.

ΒΙΣΣΗΝΟΚΗΠΟΣ

Σ’ αυτή την ποιοτική μίνι σειρά του ΡΙΚ που αποτελεί σύγχρονη διασκευή του αριστουργήματος του Τσέχωφ, ένα συντηρητικό αριστοκρατικό κόμμα προσπαθεί να αναζωογονηθεί επιστρατεύοντας μία ξεπεσμένη σταρ όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν. Στο έργο υποδεικνύεται η αδυναμία των αριστοκρατών να κατανοήσουν τις όποιες διαφοροποιήσεις αλλάζουν το κοινωνικό περιβάλλον, όπως επίσης και τον ρόλο που παίζουν αυτές οι αλλαγές στην προσωπική τους ζωή. Σε συμβολικό επίπεδο ο Βισσηνόκηπος, που ανήκει σε αριστοκρατική οικογένεια, όπως και η αδυναμία αυτής να τον κρατήσει.

ΤΕΤ-Α-DEAD

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος συνομιλεί ζωντανά με νεκρές προσωπικότητες, από Μακάριο μέχρι Γιάγκο Μικελίδη, στην καλύτερη μέχρι τώρα (μετ)ενσάρκωση του γνωστού talk show που παρουσίασε ο Τάφος Τρύφωνος.

ΠΛΑΓΙΩΣ

Το ποιοτικό talk show του ΡΙΚ όπου η πολιτική συζήτηση αποκτά επιτέλους την πραγματική της διάσταση: διπλωματική, διπρόσωπη, διφορούμενη, υπονοούμενη, παρασκηνιακή και φυσικά άλλα να λέμε, άλλα να εννοούμε και άλλα να πράττουμε.

ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ξεχάστε τη φτώχεια, τη μιζέρια και την υπανάπτυξη. Στο sequel της σειράς “Χάλκινα χρόνια” η πλοκή κάνει fast forward στη χρυσή δεκαετία Αναστασιάδη όπου οι άνθρωποι ζουν μέσα στην ευμάρεια, τη σταθερότητα και τη ραγδαία ανάπτυξη. Εσωτερική παραγωγή για εσωτερική κατανάλωση.

RECYCLE REUSE REELECT REAPPOINT

Η οικολογική εκπομπή του ημικρατικού καναλιού που μας μαθαίνει χρήσιμους και πρακτικούς τρόπους ανακύκλωσης των ίδιων προσώπων στον καθημερινό μας δημόσιο βίο μέσω επανεκλογής, επαναδιορισμού και επαναπρόσληψης.

ΧΑΠΙ HOUR

Κι αυτό χρυσωμένο. Καθημερινή εκπομπή αφιερωμένη στο τεράστιο κυβερνητικό έργο, το success story της χώρας και την ευμάρεια ανθρώπων και αριθμών. Παρουσιάζουν ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος και ο Πρόδρομος Προδρόμου.

Loader