Τρία λεπτά θετικής ενέργειας

Τρία λεπτά θετικής ενέργειας

Τρία λεπτά θετικής ενέργειας
Μην περιμένεις τον Αύγουστο για να ζήσεις ...

Είναι μέσα Ιούλη, καλοκαιράκι, οι περισσότεροι άρχισαν να την κάνουν για τις παραλίες, και εσύ είσαι στο γραφείο…

Και είναι στιγμές που δεν νιώθεις καλά, να κάθεσαι μόνος. Αναπολείς τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες χαλάρωσης σε κάποιο παραλιακό μπαράκι και αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος… Πόσο αργεί επιτέλους αυτός ο Αύγουστος; ΠΟΣΟ;

Κάνεις λοιπόν τον τρίτο καφέ για σήμερα και φιλοσοφείς (για ακόμη μια φορά) τι είναι στην τελική το καλοκαίρι και γιατί μας κάνει πάντα τόσο χαρούμενους. Και τότε συνειδητοποιείς ότι το καλοκαίρι είναι η ζωή … Το καλοκαίρι είναι η αγάπη, οι μυρωδιές, τα λουλούδια... Είναι οι φίλοι, οι στιγμές και η χαρά.

Όσο το σκέφτεσαι, τόσο περισσότερο ανυπομονείς για τον Αύγουστο που δεν λέει να έρθει. Το μόνο που θες για τώρα είναι να σχολάσεις – οπουδήποτε θα ήταν καλύτερα παρά από εδώ. Πίνεις ακόμη μια γουλιά από τον καφέ σου ο οποίος έχει και αυτός νερώσει από τα πολλά παγάκια. Αχχχ …

5 η ώρα. Παίρνεις τα μπογαλάκια σου με γρήγορες κινήσεις και τρέχεις έξω σαν Βέγγος. Κατευθύνεσαι προς το πάρκινγκ, μπαίνεις στο αυτοκίνητο και ακους στο ραδιόφωνο να παίζει: «Κάνε ένα βήμα και θα δεις σ’ αλήθεια τι είναι η ζωή…». Παίρνεις τηλέφωνο τους κολλητούς και κανονίζεις μπυρίτσα για το βράδυ, συντροφιά με τραγούδια.

Τι κι αν αργούν για σένα οι διακοπές; Η παρέα εκεί, με πολλή μουσική. Μην αφήσεις μια μέρα να φύγει. Πρέπει να ζήσεις την κάθε στιγμή – αφού όπως όλοι ξέρουμε η κάθε στιγμή είναι τόσο σημαντική.

*Το πιο πάνω κείμενο είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι «Η ΑΛΦΑ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ» από την κυπριακή μπάντα Παπιγιόν και οποιαδήποτε ομοιότητα ΔΕΝ είναι συμπτωματική. Το τραγούδι είναι καλοκαιρινό, ανεβαστικό, μας δίνει θάρρος σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στο γραφείο και μας έχει κολλήσει!

Ακούστε το εδώ:

Το τραγούδι έχει γραφτεί αποκλειστικά για τα ΑΛΦΑ Music Tours, τα οποία αποτελούν μια πρωτοβουλία της μπύρας ΑΛΦΑ και πραγματοποιούνται για δεύτερη χρονιά. Μετά το άκρως επιτυχημένο περσινό καλοκαίρι με 21 εμφανίσεις, οι Παπιγιόν είναι και πάλι on tour φέτος παρέα με την μπύρα ΑΛΦΑ για 12 live εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο. Δες εδώ τα επόμενα προγραμματισμένα events.

Loader