Άθλια ομοφοβική επίθεση στο Λονδίνο

Άθλια ομοφοβική επίθεση στο Λονδίνο

Άθλια ομοφοβική επίθεση στο Λονδίνο
Τοξικός ανδρισμός στα χειρότερά του

Απίστευτο περιστατικό ομοφοβίας, σεξισμού και βιαιοπραγίας σημειώθηκε σε λεωφορείο στο Λονδίνο με θύματα δύο νεαρές γυναίκες.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, η 28χρονη αεροσυνοδός της Ryanair Melania Geymonat και η Αμερικανίδα φίλη της Chris επέστρεφαν με λεωφορείο στο σπίτι τους έπειτα από βραδινή τους έξοδο στο βορειοδυτικό Λονδίνο. Η αεροσυνοδός η οποία κατήγγειλε το περιστατικό αναρτώντας και τις φωτογραφίες λίγο μετά την επίθεση στο facebook, αναφέρει πως κατά την διάρκεια της διαδρομής μία συμμορία αντρών η οποία κάθονταν πίσω τους, ξεκίνησαν να ζητούν επιτακτικά από τις δύο γυναίκες να φιληθούν μεταξύ τους ενώ παράλληλα επιδίδονταν και σε σεξιστικές χειρονομίες προς το μέρος τους.

Η αεροσυνοδός προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της ζητώντας από τους άντρες να τις αφήσουν ήσυχες και να αποχωρήσουν ωστόσο η συμμορία ξεκίνησε να πετάει πράγματα μέσα στο λεωφορείο και να προκαλεί φασαρία. Όπως αναφέρει η Geymonat αυτό που θυμάται από εδώ και πέρα είναι η εικόνα της φίλης της, πεσμένη ανάμεσά τους, με εκείνους να την γρονθοκοπούν.

Όταν επιχείρησε να σηκωθεί για να σώσει την φίλη της, οι άντρες ξεκίνησαν να γρονθοκοπούν και την ίδια. Όπως αναφέρει η 28χρονη δεν θυμάται πώς ακριβώς γλίτωσαν παρά μόνο πως κάποια στιγμή κατέβηκαν στο πρώτο επίπεδο του διπλού λεωφορείου και πως είχε καταφθάσει η αστυνομία. Σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσε για τους δράστες της επίθεσης, πρόκειται για τέσσερις νεαρούς άνδρες 20-30 χρόνων, ο ένας εκ των οποίων με ισπανική προφορά ενώ οι άλλοι τρεις με βρετανική.

Η αεροσυνοδός, ανάρτησε φωτογραφία με την ίδια και την φίλη της, καλυμμένες από αίματα στο facebook, λίγο μετά την επίθεση με στόχο να δείξει στην κοινή γνώμη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όπως και η gay κοινότητα σχολιάζοντας πως δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά αλλά για κάτι σύνηθες.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Loader