Γεννητούρια έχουμε και πάλι στη Digital Tree

Γεννητούρια έχουμε και πάλι στη Digital Tree

Γεννητούρια έχουμε και πάλι στη Digital Tree
Online από σήμερα το νέο «μπλε» μας αδελφάκι. Με ειδήσεις από το Bloomberg

Γεννητούρια έχουμε κυριακάτικα στη Digital Tree, αφού από σήμερα, 21 Οκτωβρίου, το BRIEF, το νέο μας ειδησεογραφικό αδελφάκι, έχει μόλις «βγει» στον διαδικτυακό αέρα, δηλώνει out and about.

To νέο σάιτ θα εξειδικεύεται σε θέματα οικονομικού και πολιτικού ενδιαφέροντος. Με ειδήσεις από το Bloomberg, θα ασχολείται κυρίως με θέματα οικονομίας, crypto, ενέργειας και πολιτικής. Την αρχισυνταξία του έχει αναλάβει ο συνάδελφος Παναγιώτης Τσαγγάρης.

Διάβασε το editorial του Παναγιώτη και περιηγήσου briefly εδώ!

Στον οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό, αλλά και τεχνολογικό κυκεώνα που ζούμε η λογική, τα επιχειρήματα και η αποδεικτικότητα βάλλονται πανταχόθεν και έχουν να αντιμετωπίσουν κάθε λογής σοφίσματα και δικολαβισμούς, όπως και τους δοκησίσοφους.

Από την άλλη, οι «υψηλότεροι», χάριν κομματικών, πολιτικών και προσωπικών σκοπιμοτήτων, «παίζουν εν ου παικτοίς», με το τίμημα να το πληρώνει η κοινωνία εν συνόλω.

Η τέταρτη εξουσία, εν μέρει ανήμπορη, κατασπαράζεται και κατατεμαχίζεται, όχι μόνο εξ υπαιτιότητας άλλων, αλλά και από την αυτοκαταστροφική μανία που την έχει κυριεύσει. Παραπαίει μεταξύ «οικονομικής περισυλλογής» και μη επαρκούς ικανότητας· περιορίζεται και αυτολογοκρίνεται.

Η ουσία, λοιπόν, δεν είναι η προσθήκη ακόμη μιας «δημοφιλούς» πηγής αναφοράς. Ούτε και από την άλλη, ενός δήθεν Μεσσία της μόνης αλήθειας και δήθεν σωτήρα από την καθημερινή ζούγκλα. Η ουσία, τουλάχιστον κατ’ εμάς, έγκειται στον μεστό, λογικό, αντικειμενικό και έγκυρο λόγο.

Καλή ανάγνωση.

Π.Τ.

Loader