Ντελιβεράς στην Αθήνα σκοτώθηκε την ώρα της διαμαρτυρίας

Ντελιβεράς στην Αθήνα σκοτώθηκε την ώρα της διαμαρτυρίας

Ντελιβεράς στην Αθήνα σκοτώθηκε την ώρα της διαμαρτυρίας
Την ώρα που συνάδελφοί του διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες εργασίας τους

Φωτογραφίες από την πορεία: Μάριος Λόλος

Η τραγική ειρωνεία στην απόλυτη ενσάρκωσή της σημειώθηκε την Πέμπτη που μας πέρασε στην Αθήνα, αφού 37χρονος ντελιβεράς έχασε τη ζωή του την ώρα που συναδέλφοι του πραγματοποιούσαν πορεία για τις συνθήκες εργασίας τους.

Ο άτυχος άντρας σκοτώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι, όταν προσπάθησε να περάσει πεζός τη Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Τριάδας, με σκοπό να πάει την παραγγελία που μετέφερε στον προορισμό της.

Βγαίνοντας στο δρόμο, ο 37χρονος χtυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, με αποτέλεσμα η διακομιδή του με ασθενοφόρο να συμβάλλει απλά στο να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Τα εργατικά ατυχήματα ήταν ένα από τα κεντρικά ζητήματα που προξένησαν την απεργία των ντελιβεράδων, κούριερ και συναφών επαγγελμάτων, η οποία πραγματοποιόταν εκείνη την ώρα από ενώσεις εργαζομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια η ώρα που συνέβη το δυστύχημα ήταν η ίδια ώρα που είχε καλεστεί η συγκέντρωση των εργαζόμενων του κλάδου στο Πεδίο του Άρεως στην λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Loader