Πανικούλης στην Ελλάδα με υπόθεση Κουφοντίνα

Πανικούλης στην Ελλάδα με υπόθεση Κουφοντίνα

Πανικούλης στην Ελλάδα με υπόθεση Κουφοντίνα
«Κανένα σοβαρό κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες» αναφέρει η ΝΔ την ώρα που ο απεργός πείνας κινδυνεύει με θάνατο

«Κανένα σοβαρό δημοκρατικό Κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία την ώρα που ο περιβόητος Κουφοντίνας πίνει μόνο νερό και αρνείται να πάρει οποιοδήποτε βοήθημα συνεχίζοντας για εικοστή σχεδόν μέρα την απεργία πείνας.

Οικείοι του ανησυχούν για το αν ο οργανισμός του θα αντέξει και δεν θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη μέχρι να αποφασίσει τελικά η Δικαιοσύνη για το δίκαιο αίτημα του να λάβει τακτική άδεια από τις φυλακές.

«Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες», προσθέτει η ανακοίνωση του ελλαδικού κόμματος.

Μολονότι η διοίκηση του Νοσοκομείου δεν έχει δώσει επίσημη ενημέρωση για την υγεία του απεργού πείνας, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δ. Κουφοντίνας αντιμετωπίζει πλέον κίνδυνο πολυοργανικής ανεπάρκειας, που σημαίνει κίνδυνο θανάτου. Αυτός ήταν, άλλωστε ο λόγος που ανησύχησε τους γιατρούς και τους οδήγησε στη μεταφορά του απεργού πείνας στη ΜΕΘ.

Καθώς ο Δ. Κουφοντίνας πίνει μόνο νερό και αρνείται να πάρει οποιοδήποτε βοήθημα, οι διαταραχές στο μεταβολισμό του σακχάρου είναι συνεχείς και οι γιατροί ανησυχούν για εμφάνιση υπογλυκαιμίας, η οποία έχει σχέση με την εγκεφαλική λειτουργία. Το βασικό πρόβλημα είναι πως μετά από τόσες μέρες σκληρής απεργίας πείνας και με εξασθενημένο οργανισμό, ο Δ. Κουφοντίνας δεν έχει καμιά εξωτερική πηγή ενέργειας και καταναλώνει ό,τι ενέργεια υπάρχει στον οργανισμό του. Αυτό ακριβώς είναι που δημιουργεί τον κίνδυνο πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Loader