Έκοβε με ψαλίδι τα μαλλιά περαστικών γυναικών στον παραλιακό του Πρωταρά

Έκοβε με ψαλίδι τα μαλλιά περαστικών γυναικών στον παραλιακό του Πρωταρά

Έκοβε με ψαλίδι τα μαλλιά περαστικών γυναικών στον παραλιακό του Πρωταρά
Συνελήφθη ο 23χρονος

Η Αστυνομία συνέλαβε σήμερα νεαρό ως ύποπτο για υποθέσεις που αφορούν επιθέσεις κατά γυναικών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, κατά τις οποίες αυτός τους έκοβε τα μαλλιά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 23χρονο από την Αίγυπτο, ο οποίος ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Παραλίμνι.

Η σύλληψη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, ύστερα από πληροφορία που έδωσε μέλος του θεσμού «Παρατηρητής της Γειτονιάς», σύμφωνα με την οποία ένα πρόσωπο περιφερόταν ύποπτα στην περιοχή του Πρωταρά.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου. Κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας που έκαναν στο πρόσωπο αυτό βρήκαν στην κατοχή του ένα ψαλίδι μήκους 30 εκατοστών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

Ύστερα περαιτέρω εξετάσεις, ο νεαρός θεωρήθηκε ύποπτος σε σχέση με υπό διερεύνηση υποθέσεις επιθέσεων εναντίον γυναικών, κατά τις οποίες έκοβε μέρος των μαλλιών τους, με τη χρήση ψαλιδιού / μαχαιριού, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουλίου 2019.

Με γραπτή συγκατάθεσή του, έγινε έρευνα στον τόπο διαμονής του, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία δέσμες και πλεξούδες μαλλιών, καθώς επίσης και ένα ποδήλατο, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο δράστης κατά τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στον παραλιακό πεζόδρομο στον Πρωταρά.

Εναντίον του υπόπτου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Φέρεται ανακρινόμενος να παραδέχθηκε ανάμειξη σε όλες τις υπό διερεύνηση υποθέσεις.

ΚΥΠΕ

Loader