Ένα εξαιρετικό, τολμηρό βίντεο πάνω από την πόλη φάντασμα

Ένα εξαιρετικό, τολμηρό βίντεο πάνω από την πόλη φάντασμα

Τίποτα δεν μένει κρυφό από τα drones

Ένα εξαιρετικό, τολμηρό βίντεο πάνω από την πόλη φάντασμα
Με υψηλότατης ανάλυσης λεπτομέρειες

Σερφάροντας στο Youtube έπεσα τυχαία σ’ αυτό το βίντεο με ημερομηνία δημοσίευσης 15 Ιουνίου 1016.

Ο χρήστης Gazibusik Galibsin, ο οποίος αν κρίνουμε από τις υπόλοιπες αναρτήσεις στο κανάλι του που επίσης είναι βίντεο με drones, μάλλον είναι ρωσικής καταγωγής, τόλμησε και κατόρθωσε να κινηματογραφήσει ολόκληρη σχεδόν την πόλη φάντασμα της Αμμοχώστου πετυχαίνοντας εξαιρετικά και υψηλής ανάλυσης πλάνα.

Εντύπωση προκαλούν αυτοκίνητα που διακινούνται εντός της περιφραγμένης πόλης, αφού όπως είναι γνωστό μέλη κυρίως του στρατού έχουν τη δυνατότητα να διακινούνται μέσα καθώς και η κίνηση στην παραλία μπροστά από το μόνο ξενοδοχείο που συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

Διακριτό στο βίντεο γίνεται και το χαρακτηριστικό νεοκλασικό κτίριο του Ελληνικού Γυμνασίου Αμμοχώστου, που εδώ και σαράντα τόσα χρόνια, μαζί με τα υπόλοιπα κτίρια της άλλοτε εμπορικής οδού Δημοκρατίας, σαπίζει με μόνους επισκέπτες φίδια και ποντίκια.

Οι πανοραμικές όψεις δίνουν πλήρη εικόνα της περιοχής ενώ με λίγη παρατήρηση μπορεί να δει κανείς πόσο κοντά βρίσκεται η Δερύνεια και το Παραλίμνι, περιοχές οι οποίες σήμερα καταλαμβάνουν μάλλον μεγαλύτερη έκταση από το πάλαι ποτέ ανθηρό Βαρώσι.

Loader