Αγωνιώδεις έρευνες για συμπολίτη μας που βούτηξε μεθυσμένος στη θάλασσα

Αγωνιώδεις έρευνες για συμπολίτη μας που βούτηξε μεθυσμένος στη θάλασσα

Αγωνιώδεις έρευνες για συμπολίτη μας που βούτηξε μεθυσμένος στη θάλασσα
Από χθες το βράδι παραμένει άφαντος

Άφαντος παραμένει από το βράδυ της Δευτέρας 44χρονος συμπολίτης μας, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα για κολύμπι, ενώ άκαρπες παραμένουν οι έρευνες που γίνονται σε ξηρά και θάλασσα, για εντοπισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στις 19:00 όταν ο 44χρονος, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού, με καταγωγή την Πολωνία είχε μεταβεί με 38χρονο ομοεθνή του στην περιοχή του Πάρκου της Επίχωσης στο κέντρο της Λεμεσού, όπου μετά από κατανάλωση αλκοόλ, αφαίρεσε τα ρούχα του και βούτηξε στη θάλασσα.

Γύρω στις 23:30, ο φίλος του κατήγγειλε την εξαφάνιση του στην Αστυνομία και έκτοτε πραγματοποιούνται έρευνες για εντοπισμό του, με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης να συντονίζει τις επιχειρήσεις στη θάλασσα και την ΑΔΕ Λεμεσού στη ξηρά.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου που εξαφανίστηκε χθες βράδυ στη θάλασσα της Λεμεσού, συνεχίζονται εντατικά και θα συνεχιστούν μέχρι τον εντοπισμό του, ανέφερε το πρωί ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.

Σε δηλώσεις του στο Πολυλειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο της Επίχωσης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του 44χρονου, ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε πως, σύμφωνα με την καταγγελία 38χρονου φίλου του, είχαν μεταβεί εκεί γύρω στις 19:00 για να καταναλώσουν μπύρες.

"Γύρω στις 22:00, ο 44χρονος φόρεσε τα πέδιλα του και μπήκε από τους βράχους εντός της θάλασσας για να κολυμπήσει και από εκείνη την ώρα και μετά δεν επέστρεψε, ενώ γύρω στις 23:30, ο 38χρονος ανέφερε το γεγονός και στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση με σκοπό τον εντοπισμό του", συμπλήρωσε.

Σχετικά, πρόσθεσε, ενημερώθηκε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης , το οποίο συντονίζει τις έρευνες "όλων των μέσων που πλέουν στη θάλασσα καθώς και τους δύτες και μαζί με την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία".

Οι έρευνες στη θάλασσα διακόπηκαν στις 2.30 τα ξημερώματα λόγω του σκότους και συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της μέρας, ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης, ενώ οι έρευνες στη ξηρά γίνονται υπό το συντονισμό του ΤΑΕ Λεμεσού, με τη συμμετοχή μελών της Πολιτικής Άμυνας και εθελοντών, μεταξύ αυτών και εθελοντών δυτών.

ΚΥΠΕ

Loader