Οι δημοσιογράφοι στη μάχη της ενημέρωσης κατά των εξαρτήσεων

Οι δημοσιογράφοι στη μάχη της ενημέρωσης κατά των εξαρτήσεων

Οι δημοσιογράφοι στη μάχη της ενημέρωσης κατά των εξαρτήσεων
Το Εργαστήρι είναι το πρώτο μιας σειράς που θα ακολουθήσουν

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας, Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Frederick και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του, σε συνεργασία με την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου, την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, διοργανώνουν Εργαστήρι Δημοσιογράφων με θέμα : Οι δημοσιογράφοι στη μάχη της ενημέρωσης κατά των εξαρτήσεων.

Το Εργαστήρι είναι το πρώτο μιας σειράς που θα ακολουθήσουν από τον προσεχή Σεπτέμβριο και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, στις 18.00-20.00 στο Πανεπιστήμιο Frederick, στην αίθουσα σεμιναρίων αρ.1, στην νέα πτέρυγα του Πανεπιστημίου.

Το πρόγραμμα του Εργαστηρίου είναι το εξής:

18.00: Εισαγωγική παρέμβαση από τον Δρ. Κωστάκη Κωνσταντίνου, Αν. Καθηγητή Πανεπιστήμιο Frederick. 18.10: Χαιρετισμός από την Πρόεδρο της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, κ. Ρόνα Πετρή Κασάπη. 18.15: Χαιρετισμός από τη Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, κ. Σόφη Μιχαηλίδου. 18.20: Χαιρετισμός εκ μέρους του Συνδέσμου Αποφοίτων Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας, Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Frederick. 18.25 - 18.40: Εισήγηση από τον Πρόεδρο της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου, Δρ. Χρύσανθο Γεωργίου με θέμα «Ποιοι είμαστε, κατάσταση του φαινομένου και Οδηγός Καλής Πρακτικής για τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας». 18.40 - 18.55: Εισήγηση από την κ. Άντρη Αριστείδου, Νομικό, Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, με θέμα «Εξαρτήσεις και Νομοθεσία που διέπει τα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα». 18.55 - 19.10: Εισήγηση από την Δρ. Ήβη Λάμπρου, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Frederick , με θέμα «Καλές δημοσιογραφικές προσεγγίσεις στα θέματα των εξαρτήσεων». 19.10-20.00: Ερωτήσεις - Συζήτηση

Loader