Περισσότερες από 1,500 θέσεις εργασίας στην ergodotisi κάθε μήνα

Περισσότερες από 1,500 θέσεις εργασίας στην ergodotisi κάθε μήνα

Περισσότερες από 1,500 θέσεις εργασίας στην ergodotisi κάθε μήνα
Η οποία ανήκει στον ίδιο όμιλο με την αβάντ, στην Digital Tree

Η ergodotisi είναι η ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας που εμπιστεύονται περισσότερες από 11,000 εταιρείες στην Κύπρο, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτεροι εργοδότες στο νησί.

Deloitte, EY, KPMG, PwC, GAP Vassilopoulos, Amdocs, U-TX, X.A. Παπαέλληνας, PHC, Medochemie, Τσιμεντοποιία Βασιλικού και Wargaming είναι μόνο μερικοί από τους κορυφαίους εργοδότες που επιλέγουν να αναρτούν τις θέσεις εργασίας τους στην ergodotisi.

Η εμπιστοσύνη των εταιρειών στην ergodotisi, η οποία συνδιοργανώνει και το μεγαλύτερο event εργοδότησης στην Κύπρο (Cyprus Career Expo), οδηγεί στη δημοσίευση 80+ νέων θέσεων εργασίας καθημερινά, σε κάθε επαγγελματικό κλάδο. Τόσο για πτυχιούχους, όσο και για μη πτυχιούχους.

Θέσεις εργασίας στη Λευκωσία Θέσεις εργασίας στη Λεμεσό Θέσεις εργασίας στη Λάρνακα Θέσεις εργασίας στην Πάφο Θέσεις εργασίας στην Αμμόχωστο

Με 11,000+ εγγεγραμμένες εταιρείες να της εμπιστεύονται τις αγγελίες τους και 160,000+ μοναδικούς επισκέπτες το μήνα, η ergodotisi αποτελεί την ιστοσελίδα εργασίας της Κύπρου.

Για να αναρτήσετε αγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 7000 7120 ή στο [email protected]

Loader