Μπορείς να συμβάλεις στο δικοινοτικό έργο του Famagusta Avenue Garage

Μπορείς να συμβάλεις στο δικοινοτικό έργο του Famagusta Avenue Garage

Μπορείς να συμβάλεις στο δικοινοτικό έργο του Famagusta Avenue Garage
Προωθώντας την καλλιέργεια της συνύπαρξης, της ανταλλαγής εμπειριών, προβληματισμών και ιδεών

Αμμόχωστος: Ο χώρος του «Famagusta Avenue Garage» αξιοποιείται εδώ και ένα χρόνο από Ελληνοκυπριακές και Τουρκοκυπριακές οργανώσεις, ομάδες και άτομα, που στόχο έχουν την καλλιέργεια της συνύπαρξης, της ανταλλαγής εμπειριών, προβληματισμών και ιδεών, μέσα από το διάλογο, εκδηλώσεις, εργαστήρια, προγράμματα, δράσεις και άλλα.

Η Διαχειριστική Επιτροπή του «Famagusta Avenue Garage» καλεί όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει, είτε να ενημερώνεται για τις δράσεις και εκδηλώσεις μας, να εγγραφεί στις θεματικές υπο-επιτροπές που έχουν δημιουργηθεί, για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου και πραγματοποίηση δράσεων.

Οι υπο-επιτροπές είναι: Υπο-επιτροπή Μουσικής Υπο-επιτροπή Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Υπο-επιτροπή Εικαστικών/Καλλιτεχνική Πολιτιστική Υπο-επιτροπή/Πολιτιστικής Κληρονομιάς Υπο-επιτροπή Εκπαίδευσης Υπο-επιτροπή Τύπου και Επικοινωνίας

Ο χώρος μπορεί να αξιοποιηθεί από οποιαδήποτε ομάδα, οργανισμό, άτομα κ.ο.κ. για την πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων, που συμβαδίζουν και προωθούν τους στόχους ίδρυσης του «Famagusta Avenue Garage» ως δικοινοτικού κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected] Ραφαήλ Θωμά / +35799136200 Ardıç Taşcıoğlu / +905338685817

Στιγμιότυπο από παλαιότερη εκδήλωση

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Δικοινοτικού Κέντρου «Famagusta Avenue Garage», που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αμμοχώστου στη Δερύνεια, καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ραφαήλ Θωμά Αντιπρόεδρος: Ardıç Taşcıoğlu Γραμματέας: Αντρέας Τζιάμας Ταμίας: Αντρέας Παναγιώτου Μέλη:Αντρέας Αδαμίδης Νίκη Στέκα Αρτέμη Μαριλένα Δημητρίου Αγγελική Ζάκου Μάριος Λιόγρης Μαρία Μαούρη Λένος Μάστρου Φλώρα Χατζηγεωργίου Τάσος Χατζηλευτέρης Hande Cumaogulları Berke Dagli Aycan Garip Simge Okburan

 **ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: **

Δεκαέξι χρόνια κατασκηνωτής στην Καρπασία

Loader