Φουέγκο Φουρέιρα κάνει τεστ DNA, ελληνικό ίντερνετ γκρεμίζεται

Φουέγκο Φουρέιρα κάνει τεστ DNA, ελληνικό ίντερνετ γκρεμίζεται

Φουέγκο Φουρέιρα κάνει τεστ DNA, ελληνικό ίντερνετ γκρεμίζεται
Μόνο ποστ από το ΕΛΑΜ δεν είδαμε (ακόμα)

Πανικούλης επικρατεί σήμερα με βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τη Φουέγκο Φουρέιρα να ενθουσιάζεται από αποτελέσματα ενός τεστ DNA που τη βγάζει κυρίως ελληνίδα.

H πλατφόρμα MyHeritage είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να μάθουν το οικογενειακό τους δέντρο καθώς και την καταγωγή του DNA τους ή να ανακαλύψουν συγγενείς τους στην άλλη άκρη του κόσμου.

Δημιούργημα του Ισραηλινού Γκιλάντ Γιαφέτ, η ΜyHeritage ήταν από τους φετινούς χορηγούς της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Έτσι οι καλλιτέχνες που πήγαν στο Ισραήλ υποβλήθηκαν σε τεστ DNA και έμαθαν από πού προέρχονται οι πρόγονοι τους. Τα αποτελέσματα μερικές φορές ξαφνιάζουν.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε έκπληκτη, όταν άκουσε πως το αποτέλεσμα την έβγαλε 68,9% Ελληνίδα και Νοτιο-Ιταλίδα. Ένα 29,8% του DNA της σύμφωνα με το τεστ είναι «Βαλκανικό».

«Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα. Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα. Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;» είπε έκπληκτη η Φουέγκο Φουρέιρα.

Loader