Γκραφιτάς θαυμαστής του Τραμπ συνελήφθη στο μετρό της Νέας Υόρκης

Γκραφιτάς θαυμαστής του Τραμπ συνελήφθη στο μετρό της Νέας Υόρκης

Γκραφιτάς θαυμαστής του Τραμπ συνελήφθη στο μετρό της Νέας Υόρκης
Μετά από τσαχπίνικη επιχείρηση της αστυνομίας

Για δυο μήνες εξέφραζε τον θαυμασμό του για τον Ντόναλντ Τραμπ γεμίζοντας με γκράφιτι έναν σταθμό του μετρό της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία κατάφερε τελικά να βάλει τέλος στην… καριέρα του ερασιτέχνη γκραφιτά, χτίζοντας έναν τοίχο στον οποίο δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Ο αρχηγός της αστυνομίας του μετρό, Έντουαρντ Ντελατόρε, εξήγησε την “επιχείρηση αυτή” μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους. Όπως είπε, από τον Ιανουάριο η υπηρεσία του δεχόταν πολλά παράπονα από επιβάτες και υπαλλήλους γιατί σε έναν μεγάλο σταθμό του Μπρούκλιν κάποιος επέμενε να ζωγραφίζει το σύνθημα #loveTrump.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, οι αστυνομικοί βρήκαν τρόπο για να εντοπίσουν τον “καλλιτέχνη”: θα κατασκεύαζαν έναν τοίχο από κοντραπλακέ, με τέτοιο τρόπο ώστε αστυνομικοί με πολιτικά θα μπορούσαν να κρυφτούν πίσω του και να συλλάβουν τον δράστη “επ’ αυτοφόρω”. Στις 12 Μαρτίου, το σχέδιο τέθηκε σε εφαρμογή, ο τοίχος υψώθηκε και τρεις ημέρες αργότερα ο γκραφιτάς υπέκυψε στον πειρασμό. Οι αστυνομικοί που τον περίμεναν, τον συνέλαβαν αμέσως.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι πρόκειται για έναν άνδρα 43 ετών, ονόματι Τζέιμι Μοντεμαράνο, ο οποίος διώκεται για πλημμέλημα.

Πηγή: parallaxi

Loader