Η Adidas κυκλοφόρησε παπούτσια Game of Thrones

Η Adidas κυκλοφόρησε παπούτσια Game of Thrones

Η Adidas κυκλοφόρησε παπούτσια Game of Thrones
Και τα θέλουμε

Εμείς είμαστε ανάμεσα στα House Stark και στα Targaryen Dragons...

Τελικά οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ήδη από τον περασμένο Ιούλιο στο Twitter o λογαριασμός Yeezy Mafia δεν απείχαν πολύ από την πραγματικότητα. Η Adidas κυκλοφόρησε τις πρώτες επίσημες εικόνες από τα παπούτσια «Game of Thrones» που θα κυκλοφορήσουν την Άνοιξη, κοντά στην πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου της σειράς (14 Απριλίου).

Πρόκειται για έξι παραλλαγές του μοντέλου Ultra Boost 4.0, που αντιστοιχούν στον οίκο Σταρκ, στον οίκο Λάνιστερ, στον οίκο Ταργκάριεν, στους δράκους των Ταργκάριεν, στη Νυχτερινή Φρουρά και στους Λευκούς Οδοιπόρους.

(embed: https://twitter.com/SneakerNews/status/1092641500201127936?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1092641500201127936&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.reader.gr%2Flife%2Fstyle%2Foi-episimes-fotografies-apo-ta-game-thrones-papoytsia-tis-adidas-pics)

Εκτός από τα χρώματα που έχουν προσαρμοστεί σε εκείνα των οίκων, σε ετικέτα στο πίσω μέρος αναγράφεται μία διαφορετική φράση για κάθε παπούτσι: Winter is Coming για τα House Stark, Hear me Roar για τα House Lannister, Fire and Blood για τα House Targaryen, το ίδιο και για τα Targarien Dragons, Night’s Watch για τα Night’s Watch και Winter is Here για τα White Walker.

Πηγή

Loader