Η υπέροχη Έλενα Ακρίτα προτείνει να μην βγάλουν «κιχ» μερικοί για τον Κωστόπουλο

Η υπέροχη Έλενα Ακρίτα προτείνει να μην βγάλουν «κιχ» μερικοί για τον Κωστόπουλο

Η υπέροχη Έλενα Ακρίτα προτείνει να μην βγάλουν «κιχ» μερικοί για τον Κωστόπουλο
Αφορμή οι τοξικολογικές εξετάσεις

Ελλάδα: Απάντηση σε όσους έσπευσαν να μιλήσουν για ναρκωτικές ουσίες που είχε καταναλώσει ο Ζακ Κωστόπουλος και που οδήγησαν στον θάνατό του, «αθωώνοντας» έτσι εμμέσως όσους χειροδίκησαν εναντίον του, έδωσε με ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα.

«Ο ‘ναρκομανής μαχαιροβγαλτης’ Ζακ ούτε μαχαίρι κρατούσε ούτε ουσίες είχε πάρει», έγραψε στο Facebook. «Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε. Που μας λέγατε ότι υπερασπιζομαστε έναν αθώο άνθρωπο επειδή ήταν λέει... γκέι ακτιβιστής. Κιχ όμως. #justiceforZakZackie».

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα έρχεται ύστερα από ένα μπαράζ διαδικτυακών επιθέσεων σε βάρος της γνωστής δημοσιογράφου αλλά και πολλών άλλων χρηστών των social media, που υπερασπίστηκαν τον Ζακ Κωστόπουλο και καταδίκασαν τις βιαιότητες σε βάρος του από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου εγκλωβίστηκε, αλλά και άλλων καταστηματαρχών. Αφορμή για το σχόλιό της ήταν η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων των τελευταίων τοξικολογικών εξετάσεων όπου, σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση, δεν βρέθηκε ίχνος από ναρκωτικά στο αίμα του.

Στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες ενώ η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων. Σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Πηγή

Loader