Η νέα Cyprus Airways μόλις ανακοίνωσε τους πρώτους της προορισμούς

Η νέα Cyprus Airways μόλις ανακοίνωσε τους πρώτους της προορισμούς

Μάθε πού θα πετάς με τις αζούρ τις αποχρώσεις

Η νέα Cyprus Airways μόλις ανακοίνωσε τους πρώτους της προορισμούς
Περιμένουμε να δούμε και τιμές

Το έχουμε ξαναγράψει εδώ, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε ξανά Κυπριακές Αερογραμμές, κι ας μην είναι κυπριακές. Μόλις πριν από λίγο κατέφθασε και ανακοίνωση με τους τρεις πρώτους προορισμούς της εταιρείας:

«Η Cyprus Airways ανακοινώνει τους πρώτους τρεις προορισμούς που εντάσσονται στο πτητικό της πρόγραμμα το οποίο θα μπει σε εφαρμογή κατά την πρώτη φάση της λειτουργίας της, τον Ιούνιο του 2017.

Με βάση το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, η αερογραμμή θα πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις στο Ηράκλειο, τη Ρόδο και το Τελ Αβίβ αυτό το καλοκαίρι, με δύο επιπλέον προορισμούς που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Η αερογραμμή θα πραγματοποιεί πτήσεις με Airbus A319, που διαθέτει 144 θέσεις Οικονομικής. Το φθινόπωρο του 2017, η Cyprus Airways θα ανακοινώσει το αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό της πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2018, με την άφιξη ενός δεύτερου αεροσκάφους του ίδιου τύπου. Η εταιρεία εξετάζει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο για επιπλέον αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2018.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους τρεις πρώτους προορισμούς μας και είμαστε ενθουσιασμένοι έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της λειτουργίας μας. Η στρατηγική μας προσέγγιση για σταδιακή και σταθερή ανάπτυξη προσβλέπει στην υλοποίηση των μακροπρόθεσμων στόχων μας, για την προώθηση της Κύπρου ως τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο και τη διεύρυνση των ταξιδιωτικών επιλογών για τους ντόπιους», δηλώνει η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Τα αεροπορικά εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση περί τα μέσα Μαΐου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αερογραμμής και του τηλεφωνικού της κέντρου.

Loader