Οι φωτογραφίες που πόσταρε η εταιρεία που επιχειρεί μιλούν από μόνες τους

Οι φωτογραφίες που πόσταρε η εταιρεία που επιχειρεί μιλούν από μόνες τους

Οι φωτογραφίες που πόσταρε η εταιρεία που επιχειρεί μιλούν από μόνες τους
Η χθεσινή μέρα με την ανάσυρση του παιδιού ήταν σίγουρα η πιο δύσκολη

«Το μωρό ήταν πάντα χαρούμενο και χαμογελαστό. Ήταν πολύ ξεχωριστό μωρό. Και η μητέρα ήταν πάντα προστατευτική. Θα έκανε τα πάντα για το μωρό της…» Με τα λόγια αυτά περιέγραφε μόλις πριν από μερικές μέρες τη σχέση μητέρας και κόρης φίλη της Livia. Κι έτσι φαίνεται πως «έφυγαν»… Μαζί.

Είναι εύλογο να υποθέσει κανείς πως η χθεσινή μέρα για τα μέλη των σωμάτων που επιχειρούσαν ήταν η πιο δύσκολη, αφού από την τοξική λίμνη του θανάτου ανασύρθηκε άψυχο το ταλαιπωρημένο σωματάκι ενός οκτάχρονου παιδιού. Τι να πρωτοπει κανείς.

Μόλις ο θαραλλέος δύτης εξήλθε της λίμνης με τη βαλίτσα που έκρυβε το θάνατο ενός 8χρονου παιδιού όλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.

Υπενθυμίζεται πως πρώτη ανασύρθηκε η σορός της μητέρας την Κυριακή του Πάσχα. Μία εβδομάδα μετά η σορός της 8χρονης κορούλας της.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Νίκος Μεταξάς, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος στεκόταν ενώπιον του Δικαστηρίου, χωρίς δικηγόρο δίπλα του, αναφέροντας ότι δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για περαιτέρω κράτηση του για τα φρικτά εγκλήματα που ομολόγησε. Σκυφτός και ψύχραιμος, ο Μεταξάς απάντησε «μάλιστα» όταν η Δικαστής του διάβασε τα αδικήματα με τα οποία είναι αντιμέτωπος.

Σήμερα Δευτέρα, στην Κόκκινη Λίμνη έχει σηματοδοτηθεί νέος στόχος για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην κόκκινη λίμνη του Μιτσερού.

Με τη βοήθεια του υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος Sonar, συνεχίζονται από το τις 08:30 οι έρευνες.

Το Sonar βρίσκεται ήδη στη λίμνη και καταγράφει δεδομένα στον βυθό, κάνοντας σάρωση δεδομένων, που εντοπίστηκαν κατά τη χθεσινή έρευνα.

Αφού ολοκληρώσει το έργο του το Sonar, θα γίνει αξιολόγηση των ευρημάτων και θα αποφασιστεί αν θα καταδυθεί δύτης.

Στη σκηνή βρίσκεται από το πρωί ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τραγκολας, άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, όπως και τις προηγούμενες μέρες.

Loader