Υπάρχει τρόπος να παραμείνεις σε summer mood

Υπάρχει τρόπος να παραμείνεις σε summer mood

Υπάρχει τρόπος να παραμείνεις σε summer mood
Μην ξεπλύνεις το καλοκαίρι από πάνω σου ακόμα

Η επιστροφή πίσω στην καθημερινότητα για τους περισσότερους έχει ξεκινήσει. Ωστόσο ακόμα βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή διάθεση αναπολώντας όλες τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές που ζήσαμε.

Αυτή την φορά γύρισε πίσω από τις διακοπές με την επιθυμία να βάλεις ως στόχο να διατηρήσεις τις μικρές χαρές των ανέμελων στιγμών που έζησες στο νησί ή το εξοχικό σου. Αλλάζοντας τις σκέψεις σας, αλλάζετε τις συνήθειες σας.

Τα 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να παραμείνεις σε summer mood είναι:


  1. Ετοίμασε πρωινό: σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το να το βρίσκεις έτοιμο, αλλά μπορείς να βάλεις ψωμί με μαρμελάδα, γαλλικό καφέ, αυγά και τοστ που δεν θα σου πάρουν πολύ χρόνο. Κάθισε στη βεράντα σου απολαμβάνοντας το πρωινό σου λίγο πριν πας στη δουλειά σου και θα δεις πόσο διαφορετική θα είναι η διάθεση σου.
  2. Γυμνάσου: στις διακοπές κολυμπούσες, περπατούσες στα σοκάκια του νησιού και γενικά ήσουν σε κίνηση. Παρέμεινε και στην πόλη σε κίνηση ξεχνώντας την σίγουρη λύση του αυτοκίνητου. Μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμα σου να περπατάς για 20 λεπτά την ημέρα. Επίσης, αν είσαι από τους τυχερούς που επιστρέφεις νωρίς από το γραφείο σου πήγαινε κατευθείαν στην παραλία. Ναι μετά τη δουλειά δοκίμασε να ρίξεις μια βουτιά σε κοντινή παραλία. Γιατί να απολαμβάνεις την θάλασσα μόνο στις διακοπές σου όταν μπορείς να το κάνεις και στη πόλη σου;
  3. Συνέχισε να διαβάζεις βιβλία: Εκτός από την ξαπλώστρα σου μπορείς να διαβάζεις τα αγαπημένα σου μυθιστορήματα το βράδυ που θα πέσεις για ύπνο ή την ώρα που μετακινείσαι με τα Μέσα Μεταφοράς. Άφησε κάτω το κινητό σου και ταξίδεψε μέσα από τους χάρτινους ήρωες σου.
  4. Αφιέρωσε χρόνο στους φίλους σου: ακόμα και αν έχεις επιστρέψει κουρασμένος/η από τη δουλειά πάρε τους φίλους σου και συνέχισε να περνάς καλά. Καφέ, εκδρομές, σινεμά. Η επιστροφή στη δουλειά δεν σημαίνει πως πρέπει να ακολουθάς πιστά τις επιταγές της καθημερινότητας.
  5. Περιόρισε τον χρόνο που περνάς πάνω από το κινητό σου: η ζωή έχει περισσότερο ενδιαφέρον όταν τη ζεις πραγματικά και όχι ψάχνοντας να δεις τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Όρισε τις ώρες που θέλεις να ενημερώνεσαι για την επικαιρότητα ή για αυτά που σε ξεκουράζουν και έπειτα συνέχισε την ζωή σου. Θα δεις πως ξεκουράζεσαι πραγματικά όταν δεν περνάς άσκοπες ώρες πάνω από μια οθόνη.

Πηγή

Loader