Όλοι στη Λεμεσό τρέχουν να δουν τον νέο καταρράκτη lol

Όλοι στη Λεμεσό τρέχουν να δουν τον νέο καταρράκτη lol

Όλοι στη Λεμεσό τρέχουν να δουν τον νέο καταρράκτη lol
Από λεπτό σε λεπτό υπερχειλίζει ο φράχτης της Γερμασόγειας [ΒΙΝΤΕΟ]

(ενημερώθηκε)

Συμβαίνει τώρα: Φίλος της Avant Garde μας έστειλε το απόγευμα βίντεο από τον υδατοφράχτη της Γερμασόγειας στη Λεμεσό που από στιγμή σε στιγμή πρόκειται να υπερχειλίσει. Το βίντεο, όπως ενημερωθήκαμε στη συνέχεια, δεν απαθανατίζει το κεντρικό σημείο υπερχείλισης του υδατοφράκτη αλλά πλαινές σχάρες που από χθες το βράδι παρουσιάζουν αυτή την εικόνα:

Αυτοκίνητα στην περιοχή έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζουν ουρές, μιας και πολλά είναι τα χρόνια από την τελευταία υπερχείλιση.

Υπενθυμίζεται πως o Νιαγάρας της Λεμεσού καταλήγει μέσω του ποταμού της Γερμασόγειας στη θάλασσα, πολύ κοντά στην Ακτή Δασούδι. Εντυπωσιακό αναμένεται να είναι το θέαμα και στην ομώνυμη περιοχή [του Ποταμού Γερμασόγειας], μεγάλο μέρος του οποίου [του Ποταμού] χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ.

Ο Δήμος έχει πάντως απαγορεύσει εδώ και μέρες στα αυτοκίνητα να εισέρχονται στον χώρο και έχει προειδοποιήσει τους πολίτες να είναι προσεκτικοί. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοια μέρα πέρσι, η πληρότητα στο φράγμα της Γερμασόγειας ήταν μόλις στο 3%.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αρκετές συζητήσεις έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες για τον μεγάλο όγκο σκουπιδιών που έχουν συσσωρευθεί εντός του υδατοφράκτη και που τώρα με την υπερχείλιση αναμένεται να καταλήξουν στη θάλασσα.

Loader