Ληστής στη Θεσσαλονίκη είδε πολύ Tarantino στη ζωή του

Ληστής στη Θεσσαλονίκη είδε πολύ Tarantino στη ζωή του

Ίσως και πολύ Φώσκολο

Ληστής στη Θεσσαλονίκη είδε πολύ Tarantino στη ζωή του
Λήστευε τράπεζες με νεκροκεφαλή, ψεύτικο πιστόλι και τσεκούρι

Έναν ληστή τράπεζας διαφορετικό απ’ τους άλλους μαθαίνουμε πως συνέλαβε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Ο 35χρονος δράστης έχει στο ενεργητικό του δύο πετυχημένες ληστείες και ακόμη δύο απόπειρες με βασικό του όπλο ένα ψεύτικο πιστόλι, μια μάσκα νεκροκεφαλή κι ένα τσεκούρι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας., Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν περιπτώσεις ληστειών σε τραπεζικά υποκαταστήματα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 35χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και παράβασης του Νόμου Περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο παραπάνω, εμπλέκεται σε δύο περιπτώσεις ληστειών, και σε δύο απόπειρες ληστειών, σε τραπεζικά υποκαταστήματα της Ανάληψης και της Καλαμαριάς που έλαβαν μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αφαιρώντας το συνολικό χρηματικό ποσό των 8.820 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος, για τη διάπραξη των ληστειών, εισήλθε σε τρία εκ των υποκαταστημάτων, έχοντας στην κατοχή του ψεύτικο πιστόλι και τσεκούρι. Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της 25-08-2017 στην περιοχή της Καλαμαριάς, κατά την οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ανωτέρω, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, όπου στο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

1 πιστό αντίγραφο πιστολιού,

1 τσεκούρι,

1 κουκούλα τύπου fullface,

1 μάσκα προσώπου

3 τεμάχια ελαστικών γαντιών, τα οποία χρησιμοποιούσε κατά περίπτωση για τη διάπραξη των ληστειών,

το χρηματικό ποσό των 3.420 ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε 1 δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής.

Loader