Τα μικρά λεωφορεία λευκωσίας απέκτησαν το δικό τους app

Τα μικρά λεωφορεία λευκωσίας απέκτησαν το δικό τους app

Τα μικρά λεωφορεία λευκωσίας απέκτησαν το δικό τους app
Μάθε πού βρίσκεται το πιο κοντινό μικρό λεωφορείο σε χρόνο πραγματικό

Στην AVANT GARDE αγαπάμε μικρά λεωφορεία λευκωσίας και αυτό βγήκε και στον κόσμο. Εδώ για παράδειγμα μιλάμε με τον θεούλη οδηγό κύριο Δημήτρη, με τον οποίο βολτάραμε μαζί του μια μέρα κάνοντας ολόκληρη την κυκλική διαδρομή ενώ (link, δύο από τις συνεντεύξεις που είχαμε προγραμματίσει να δημοσιεύσουμε τις βιντεογραφήσαμε μέσα σε μικρά λεωφορεία, επειδή έβγαζε νόημα. Και επειδή μπορούμε φυσικά.

Σήμερα να σας πληροφορήσουμε πως σε android συσκευές, σύντομα εικάζουμε και σε Apple, βρίσκεται διαθέσιμη ειδική εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για τα μικρά λεωφορεία.

Με την εφαρμογή που ονομάζεται Nicosia’s Mini Buses ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει εύκολα και γρήγορα τον χάρτη με τις διαδρομές και όλες τις στάσεις των λεωφορείων και ανά πάσα στιγμή να ενημερωθεί για το που βρίσκονται τα πιο κοντινά του λεωφορεία.

Επίσης μπορεί να βρει το ωράριο των μικρών λεωφορείων και όλα τα νέα σχετικά με τα μικρά λεωφορεία, όπως και στην ιστοσελίδα τους.

Tα μικρά λεωφορεία μεταφέρουν 21 άτομα -13 καθισμένους και 8 σε όρθια στάση- διαθέτουν επιπλέον καθίσματα για άτομα που χρειάζονται προτεραιότητα, καθώς και ράμπα για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Κάνουν σύντομες, συχνές διαδρομές από το πρωί (07:30) μέχρι το βράδυ (23:50), έχοντας ως αφετηρία την οδό Βασιλέως Παύλου, δίπλα από το παλιό ΓΣΠ και ναι, διαθέτουν τον απαραίτητο κλιματισμό για τις καυτές μέρες του κυπριακού καλοκαιριού.

Στάθμευσε λοιπόν το ιδιωτικό σου αυτοκίνητο στους χώρους στάθμευσης -ιδιωτικούς ή δημοτικούς- πέριξ της παλιάς πόλης, επιβιβάσου σ' ένα μικρό λεωφορείο και μην το σκέφτεσαι. Γίνεται και είναι εύκολο!

Loader