Μουσική στην ταράτσα με θέα τη νεκρή ζώνη

Μουσική στην ταράτσα με θέα τη νεκρή ζώνη

Rooftop Thursdays στο Σπίτι της Συνεργασίας

Μουσική στην ταράτσα με θέα τη νεκρή ζώνη
επιστρέφουν την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017!

Αυτή τη χρονιά, οι μουσικοί θα βρίσκονται στην ... ταράτσα του Σπιτιού, παίζοντας τη μουσική τους με θέα τη νεκρή ζώνη. H σειρά αυτή, που θα συντονίζεται από τον Λευτέρη Μουμτζή, θα ονομάζεται Rooftop Thursdays και θα γίνεται κάθε άλλη Πέμπτη.

Η πρώτη βραδιά θα επικεντρωθεί σε ακουστική μουσική και θα παρουσιάσει τους Kaan Batural Acoustic Trio, Lütfiye Özipek, τον ΄Αλεξ Μακρή and DJ MouseFace. Αφού παίξουν τα συγκροτήματα, θα ακολουθήσουν jam sessions. Μουσικοί είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν όργανα και να συμμετάσχουν.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο και θα διαρκέσει από τις 20:30 μέχρι τις 23:00 στην ταράτσα τους Σπιτιού της Συνεργασίας.

Τα Rooftop Thursdays σε κάθε εκδήλωση θα φιλοξενούν 3 με 4 παρουσιάσεις από όλη την Κύπρο για να παίξουν τη μουσική τους, αλλά και για να συμπράξουν με στόχο τη δημιουργία συνεργασιών και την ενοποίηση της μουσικής σκηνής στην Κύπρο.

Αυτά τα live sessions είναι το πρώτο βήμα σε ένα μεγαλύτερο πρότζεκτ που ονομάζεται Cyprus Musicians Exchange Platform, ένα διαδικτυακό δίκτυο για τους μουσικούς της Κύπρου, το οποίο επίσης θα περιλαμβάνει τα Home Café Concerts

Loader