Στη Λάρισα ντύνουν τα δέντρα για τους φτωχούς

Στη Λάρισα ντύνουν τα δέντρα για τους φτωχούς

Στη Λάρισα ντύνουν τα δέντρα για τους φτωχούς
Δεν είμαστε πολύ σίγουροι τι να πούμε

Μια αν μη τι άλλο πρωτότυπη πρωτοβουλία ανέλαβαν οι κάτοικοι της ασχημούλας ελληνικής πόλης στη μέση του πουθενά.

Συγκεκριμένα, απόψε βράδυ Πέμπτης, 22 Νοεμβρίου 2018, κάτοικοι συμμετάσχουν σε event με ονομασία «Ντύνουμε τα δέντρα με πανωφόρια». Οι διοργανωτές καλούν τους κάτοικους της πόλης να φέρουν μαζί τους τα παλιά τους μπουφάν και ρούχα, τα οποία θα αφήσουν στα δέντρα για τους φτωχούς, καθώς έρχεται χειμώνας.

Πάνω σε κάθε ρούχο θα υπάρχει η ετικέτα «φόρεσέ το», τα ρούχα θα τοποθετούνται σε δέντρα ανάλογα με το μέγεθός τους ενώ υπάρχει και η στόχευση να βρεθούν παιδικά ρούχα για τα άπορα παιδιά της Λάρισας.

Κεντρικό πρόσωπο στην πρωτοβουλία αυτή, η οποία γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα είναι ο διευθυντής του 2ου σχολείου δεύτερης ευκαιρίας της Λάρισας, Γιώργος Τράντας, ο οποίος την ψάρεψε από τη Βουλγαρία. Ο κ. Τράντας είχε δει και φωτογραφίσει πέρσι ντυμένα δέντρα στη γειτονική χώρα και όταν ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook, είδε να σαρώνουν στα share.

«Θέλουμε να δείξουμε ακριβώς σε αυτούς τους ανθρώπους πως δεν είναι μόνοι τους και ότι μπορούμε να τους σταθούμε αλληλέγγυοι στην αδυναμία, στον πόνο και στη δυσκολία. Μακάρι, πραγματικά, να βρει μιμητές αυτή η προσπάθεια και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.» δήλωσε ο διευθυντής.

Πηγή LUBEN TV

Loader