Ναι ρε φίλε, ο Tarantino έγραψε σειρά

Ναι ρε φίλε, ο Tarantino έγραψε σειρά

Ναι ρε φίλε, ο Tarantino έγραψε σειρά
Χαμογελούν και τα μουστάκια μας

Φαίνεται πώς ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν έχει κανένα σκοπό να κάτσει ήσυχα. Από την μία μπορεί να το εννοεί: θέλει να κάνει μόνο 10 ταινίες στην καριέρα του και μετά να παραιτηθεί. Από την άλλη, η δραστηριότητά του, μάλλον, δε θα σταματήσει.

Από την άλλη, με το «Once Upon a Time in Hollywood» να κάνει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του σε λίγες μέρες στην Αμερική, ο Ταραντίνο είναι παντού. Διαλέγει ως curator ταινίες των «Swinging Sixities» για έναν μεγάλο μαραθώνιο που θα προτετοιμάσει τους θεατές να δουν την ταινία του. Απολαμβάνει την προβολή του «Once Upon a Time in Hollywood» σε 35mm και, μαζί, ένα αφιέρωμα στις ταινίες που χρωστούν τη φήμη τους στους κασκαντέρ τους (υπόκλιση στον ήρωα του Μπραντ Πιτ).

Και σήμερα, στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, αποκαλύπτει ότι το «Once Upon a Time in Hollywood» του ξύπνησε την αγάπη για τα τηλεοπτικά γουέστερν που έβλεπε μικρός, οπότε κάθισε και έγραψε μία τέτοια τηλεοπτική σειρά.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ληστής στη Θεσσαλονίκη είδε πολύ Tarantino στη ζωή του


Στην ταινία, ο ήρωας του Λεονάρντο Ντι Κάπριο («Ρικ Ντάλτον») γίνεται διάσημος ερμηνεύοντας τον σερίφη «Τζέικ Κάχιλ» στην σειρά-μέσα-στην-ταινία «Bounty Law». Κι ο Ταραντίνο τελείωσε το σενάριο του πρώτου κύκλου.

«Μελετώντας ξανά τις παλιές τηλεοπτικές σειρές γουέστερν, μπήκα μέσα στο σύμπαν του "Bounty Law". Κατέληξε να μου αρέσει πραγματικά η ιδέα του Τζέικ Καχίλ. Πάντα λάτρευα αυτά τα μισάωρο γουέστερν επεισόδια. Η ιδέα ότι μπορείς να στριμώξεις τόσα πολλά σε 24 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου, με αρχή-μέση-τέλος μού ήταν μεγάλη πρόκληση. Εγραψα 5 επεισόδια για μία πραγματική "Bounty Law" τηλεοπτική σειρά. Μισάωορα, ασπρόμαυρα, γουέστερν....»

Θα μπορούσε να πείσει και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να ξαναπιάσει το ρόλο και να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής της;

«Δεν μπορώ να ονειρευτώ ότι ο Λεονάρντο θα το κάνει. Αν το θέλει, θα είναι τέλειο. Αλλιώς, θα βρω κάποιον άλλον. Δεν θέλω να στηρίζομαι στη δική του συμμετοχή. Ομως έχω έτοιμα 5 επεισόδια και την υπόθεση για 3 ακόμα. Και όταν τα ολοκληρώσω, θα τα γυρίσω. Σκοπεύω να σκηνοθετήσω όλα τα επεισόδια ο ίδιος. Θα μπορούσα να δώσω τη σειρά στο Netflix, αλλά θα πρέπει να με αφήσουν να τη γυρίσω σε φιλμ. Αλλιώς, Showtime, HBO, FX. Με ενδιαφέρει να χτίσω μία μυθολογία γύρω από το "Bounty Law" και τον Τζέικ Καχίλ...».

Πηγή

Loader