Ο γάτος του Άσανζ, o EmbassyCat, είναι ασφαλής

Ο γάτος του Άσανζ, o EmbassyCat, είναι ασφαλής

Ο γάτος του Άσανζ, o EmbassyCat, είναι ασφαλής
Αυτό τουίταρε χθες το Wikileaks

Το WikiLeaks επιβεβαίωσε αργά το Σάββατο ότι ο Τζέιμς, ο γάτος του ιδρυτή του Τζούλιαν Ασάνζ, είναι ασφαλής

Ο ιστότοπος ανήρτησε στο twitter βίντεο του ζώου να στέκεται μπροστά από μια οθόνη τηλεόρασης και να βλέπει τον ιδιοκτήτη του να συλλαμβάνεται από τις βρετανικές αρχές.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο γάτος του Ασάνζ είναι ασφαλής. Ο Ασάνζ είχε ζητήσει από τους δικηγόρους του να τον πάρουν έπειτα από απειλές της πρεσβείας στα μέσα Οκτωβρίου. Θα επανενωθούν στην ελευθερία», ανέφερε στο twitter το WikiLeaks αργά το Σάββατο, αναρτώντας βίντεο του γάτου.

Ο γάτος που απέκτησε το 2016 ο Ασάνζ είχε μετατραπεί σε σημείο τριβής καθώς ο ιδρυτής του WikiLeaks δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Twitter με το όνομα χρήστη @EmbassyCat, και συνοδευόταν από αναρτήσεις ειρωνικών μηνυμάτων.

Ένα σημείωμα που αποκαλύφθηκε από τα μέσα ενημέρωσης του Ισημερινού, σημείωνε ότι οι αρχές ανησυχούσαν για τη φροντίδα που λάμβανε ο γάτος.

I live in the Ecuadorian Embassy with Julian Assange / Interested in counter-purrveillance, γράφει στο bio του κούκλου γάτου ο οποίος να σημειωθεί πως λογαριασμό έχει και στο instagram.

View this post on Instagram

What a smeowgasbord! 😻 #cheese

A post shared by Embassy Cat (@embassycat) on

Πηγή

Loader