Ο Μάικ Τάισον λέει ότι καπνίζει 10 τόνους μαριχουάνα μηνιαίως

Ο Μάικ Τάισον λέει ότι καπνίζει 10 τόνους μαριχουάνα μηνιαίως

Ο Μάικ Τάισον λέει ότι καπνίζει 10 τόνους μαριχουάνα μηνιαίως
Ακριβούτσικο σπορ

Ο Μάικ Τάισον, ο οποίος είναι κάτοχος δεκάδων τίτλων στο άθλημα της πυγμαχίας, παραδέχθηκε ότι καπνίζει κάνναβη αξίας 40.000 δολαρίων τον μήνα.

Όπως φαίνεται, ο διάσημος πρώην πυγμάχος έχει αφήσει πίσω το παρελθόν και διάγει μια νέα ζωή στο ράντσο του στην Καλιφόρνια. Εκεί επιδίδεται στην καλλιέργεια κάνναβης και στην παραγωγή πολλών παραπροϊόντων της, καθώς η διαδικασία αυτή στη συγκεκριμένη πολιτεία των ΗΠΑ είναι καθ' όλα νόμιμη.

Μαζί με τον συνεργάτη του και πρώην παίκτη του NFL, Έντεν Μπρίτον, όπως είπε ο Τάισον στη ραδιοφωνική του εκπομπή «Hotboxin with Mike Tyson», καπνίζουν «χόρτο» αξίας 40.000 δολάρια τον μήνα. Μάλιστα, ο Μπρίτον φαίνεται να λέει πως στο ράντσο καπνίζουν «δέκα τόνους τον μήνα».

Ο Μάικ Τάισον, ως επικεφαλής μιας ομάδας επιχειρηματιών, έχει γίνει η αφορμή για την ίδρυση της «Tyson Holistic», ένα brand προϊόντων με βάση την κάνναβη που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως η «Purple Punch» και η «KO Kush». Υπολογίζεται ότι μόνο εντός της Καλιφόρνια, ως το 2025, ο συγκεκριμένος τομέας θα έχει συνολικό κύκλο εργασιών που θα αγγίζει τα 5.000.000.000 δολάρια.

Πηγή

Loader