Οι φωτογραφίες του Σίλβιο από την Κύπρο που βραβεύτηκαν στο Τόκιο

Οι φωτογραφίες του Σίλβιο από την Κύπρο που βραβεύτηκαν στο Τόκιο

Οι φωτογραφίες του Σίλβιο από την Κύπρο που βραβεύτηκαν στο Τόκιο
Διεθνής διάκριση για τον Κύπριο φωτογράφο Silvio Rusmigo και τη Unicars

Ένας Κύπριος που τον λένε Σίλβιο, μια εβδομαδιαία απόδραση με ένα Audi Q5 στη φύση του νησιού μας και οι βραβευμένες φωτογραφίες απ’ την εξόρμηση αυτή σε διεθνή διαγωνισμό στο Τόκιο.

Τέτοια πράγματα διαβάζουμε σε κείμενο που μας έχει σταλεί αναφορικά με τη σημαντικότατη, όπως χαρακτηρίζεται, διάκριση που έλαβε για ακόμα μια φορά ο Κύπριος φωτογράφος Silvio Rusmigo, του οποίου η συλλογή «An island of wonders becomes my playground» τιμήθηκε με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Advertising-Product (Professional) στον παγκόσμιο διαγωνισμό Tokyo International Foto Awards, καθώς και Honorable Mention, ψηφίστηκε δηλαδή ως αγαπημένη προσωπική προτίμηση των κριτών του διαγωνισμού.

Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελεί δουλειά που ανατέθηκε από την Unicars για τις ανάγκες της κυπριακής εκστρατείας του νέου Audi Q5 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η νέα εκστρατεία του Audi Q5 ονομάζεται «Life is calling» και έχει ως σκεπτικό την απόδραση από τη ρουτίνα για να ζήσει κανείς τη δική του περιπέτεια. Ο Silvio ταξίδεψε με το Audi Q5 για μια εβδομάδα, και μέσα από τον φωτογραφικό φακό του, ‘συνέλαβε’ τις ομορφιές της κυπριακής φύσης με μια διαφορετική καλλιτεχνική ματιά. Από το σούρουπο μέχρι την αυγή, πότε με φόντο τον ξάστερο ουρανό, και πότε το πράσινο του δάσους, το νέο Audi Q5 έγινε το μέσο αλλά και ο πρωταγωνιστής μιας πρωτότυπης καμπάνιας.

«Η διάκριση αυτή είναι τεράστια τιμή για μένα ως επαγγελματία και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Unicars αλλά και τη διαφημιστική εταιρεία Innovation/Leo Burnett για την ανάθεση και την εξαιρετική συνεργασία. Η μοναδικότητα του κυπριακού τοπίου είναι κάτι που με ιντριγκάρει ως φωτογράφο και είναι μεγάλη χαρά να αναλαμβάνω τέτοιου είδους projects που συμβάλουν στην ανάδειξή του όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και στο εξωτερικό» δήλωσε ο Silvio Rusmigo.

Από την πλευρά της η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Unicars, Χριστιάννα Διογένους ανέφερε πως «Η Unicars υπήρξε ανέκαθεν ένας προοδευτικός οργανισμός, που καταφέρνει να αναδείξει με δημιουργικό τρόπο τα διεθνή brands που εκπροσωπεί και με τρόπο που να είναι σχετικά με την τοπική αγορά. Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Silvio και να τον ευχαριστήσουμε για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας χάρισε, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δούμε την Κύπρο με άλλο μάτι με πρωταγωνιστή το νέο Audi Q5».

Δείτε όλη τη βραβευμένη συλλογή στο microsite της νέας καμπάνιας του Audi Q5

Loader