Οι ηθοποιοί του Game of Thrones ετοιμάζουν reunion

Οι ηθοποιοί του Game of Thrones ετοιμάζουν reunion

Οι ηθοποιοί του Game of Thrones ετοιμάζουν reunion
Κι εμείς το αναμένουμε

Τα μέλη του cast της γνωστής σειράς "Game of Thrones" θα κάνουν reunion για ένα special επεισόδιο, το οποίο ωστόσο δεν θα προβληθεί στο HBO, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Το επεισόδιο θα αποτελεί μέρος του ολοκληρωμένου πακέτου με τα DVD της σειράς, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και οι οχτώ σεζόν. Ηθοποιοί που έχουν αφήσει χρόνους στην σειρά, όπως ο Sean Bean (Ned Stark) θα κάνουν την εμφάνισή τους, και παρουσιαστής του θα είναι ο Conan O'Brien.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί στο Belfast, αλλά το κανάλι δεν το έχει επιβεβαιώσει. Το ΗΒΟ θα κυκλοφορήσει το πακέτο κάποια στιγμή το 2019 μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς.

Εκτός του Bean δεν ξέρουμε ποια άλλα μέλη του cast επέστρεψαν για το special. Ο Jason Momoa (Khal Drogo) βρισκόταν στο Belfast πέρυσι, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν επισκεπτόταν παλιούς συναδέρφους του, κάτι που έκανε συχνά, ή αν παρευρισκόταν στα γυρίσματα.

Το κανάλι έχει αυξήσει την ασφάλεια στον ύστατο βαθμό για να μην διαρρεύσει η οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με το φινάλε, όπως μας είπε ο David Nutter, σκηνοθέτης τριών επεισοδίων της τελευταίας σεζόν.

Τα επεισόδια θα είναι μικρότερα των δύο ωρών και η 8η σεζόν, η οποία θα ξεκινά από το Winterfell, θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019.

Ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Αχείλα για το https://gr.ign.com

Loader