Πέταξε από Αθήνα για Νέα Υόρκη με λιγότερα λεφτά από Λάρνακα για Αθήνα

Πέταξε από Αθήνα για Νέα Υόρκη με λιγότερα λεφτά από Λάρνακα για Αθήνα

Πέταξε από Αθήνα για Νέα Υόρκη με λιγότερα λεφτά από Λάρνακα για Αθήνα
Εύκολα υπάρχει τέτοια πιθανότητα

Σε τέτοιο κόσμο ελεύθερης αγοράς ζούμε αγαπητοί, όπου είναι πια πιθανό να βρεις πτήση από Αθήνα για Νέα Υόρκη με λιγότερα χρήματα απ' τις εξωφρενικές τιμές που κατά καιρούς μας εμφανίζει το skyscanner για να πετάξουμε από Κύπρο - Ελλάδα.

Σε περίπτωση που δεν έχει φτάσει στ' αυτάκι σας, να σας πληροφορήσουμε πως η εταιρεία Norwegian, που έχει βραβευτεί ως η «καλύτερη στον κόσμο εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων» αρχίζει δρομολόγια από Αθήνα για Νέα Υόρκη στην τιμή των €170 απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Το δρομολόγιο, το οποίο αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα ισχύσει καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο, έως το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Η πτήση θα εκτελείται 4 φορές την εβδομάδα – κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή – με τιμές απλής μετάβασης από €169,90 στην Economy και από €599,90 στην Premium, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. «Ήδη εξυπηρετούμε τους περισσότερους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς από την Ισπανία έως τη Σουηδία και πλέον και η Αθήνα προστίθεται στο υπερατλαντικό δίκτυό μας, ως ο 13ος απευθείας ευρωπαϊκός προορισμός μας προς τη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι» δήλωσε ο Matthew Wood της Norwegian.

«Από τον Ιούλιο 2018, είμαστε η πιο μεγάλη - εκτός Β. Αμερικής – αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί την περιοχή της Νέας Υόρκης, βάσει επιβατικής κίνησης, σύμφωνα με στοιχεία του Port Authority της Νέας Υόρκης και του New Jersey, και ελπίζουμε ότι η καλή υποδοχή από τους Έλληνες επιβάτες θα συμβάλει στο να θεμελιώσουμε την ηγετική αυτή θέση» συμπλήρωσε.

«Η Ελλάδα είναι ένας κορυφαίος προορισμός για διακοπές και αυτή η εξαιρετική αναπτυξιακή κίνηση της Norwegian επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες από την Αμερική να ζήσουν τη μαγεία που προσφέρει η χώρα μας. Τα νέα αυτά είναι μια απάντηση στο κάλεσμά μας για ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Norwegian που ανταποκρίθηκε. Καλωσορίζουμε την εταιρεία στην Ελλάδα και αναμένουμε ότι το νέο αυτό δρομολόγιο θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στις αυξανόμενες τουριστικές αφίξεις στη χώρα μας» ανέφερε από πλευράς της η ελληνίδα υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Loader