Πρόωρες εκλογές στην Αγγλία

Πρόωρες εκλογές στην Αγγλία

Έκτακτα και αναπάντεχα

Πρόωρες εκλογές στην Αγγλία
Πολλά τα plot twists μ' αυτούς τους Άγγλους, δεν προλαβαίνουμε

Κι ενώ στην Κύπρο κάνουμε 5 χρόνια προεκλογική για τις εκλογές, με πολύ δράμα, συζητήσεις, προτάσεις, αποχωρήσεις, έλα εσύ, φύγε εσύ, είμαστε πατριώτες, είμαστε επαναστάτες, θα σας κάνουμε αυτό, θα σας κάνουμε εκείνο, τάξε μου, τάξε μου, σταυρώστε με, σταυρώστε με, κάθε νύχτα στο ΡΙΚ πανικός, στην Αγγλία η πρωθυπουργός Τερέσα Μέι ανακοίνωσε χτες ότι θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές στις 8 Ιουνίου, σε 2 μόλις μήνες δηλαδή!

Η πρωθυπουργός έκανε έκτακτο διάγγελμα έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο της Ντάουνινγκ Στριτ, δηλώνοντας ότι θα καταθέσει σήμερα το αίτημά της στη Βουλή των Κοινοτήτων προς έγκριση. Υποτίθεται, σύμφωνα με την ίδια, οι επόμενες εκλογές θα γίνονταν το 2020 και γι' αυτό οι αντιδράσεις σε αυτή την ανακοίνωση ήταν κυρίως κραυγές απελπισίας από κουρασμένους Άγγλους ψηφοφόρους που έχουν τόσο κουραστεί με την κατρακύλα της χώρας.

Πάντως η Μέι δήλωσε ότι η χώρα χρειάζεται ασφάλεια, σταθερότητα, ισχυρή ηγεσία, στοργή και προδέρμ, για τη διαχείριση του Brexit. Για να το λέτε κυρά Τερέσα μας κάτι θα ξέρετε. Στις κάλπες, λοιπόν!

Loader