Αυτό είναι το σποτάκι με τον Ρομπέρτο Αγιάλα που γυρίστηκε στην Κύπρο

Ο Aργεντίνος θρύλος ήρθε στο νησί μας για να συμμετάσχει σε διαφήμιση της AΛΦΑ ΜΕΓΑ για το Μουντιάλ

6 Jun 2018

«Είναι τιμή μας που ένας ποδοσφαιριστής τέτοιου βεληνεκούς ήρθε στην Κύπρο για να συμμετάσχει στη νέα μας τηλεοπτική διαφήμιση. Ελπίζουμε ότι θα το απολαύσει όσο κι εμείς και ότι θα επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας» δήλωνε λίγες μέρες πριν ο διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Γιώργος Θεοδότου.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ αναφερόταν στο σποτ με πρωταγωνιστή τον διεθνούς φήμης Αργεντινό αμυντικό Ρομπέρτο Αγιάλα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρωσία τον Ιούνιο, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα διαθέσουν στο φίλαθλο κοινό ειδικές προσφορές για προϊόντα που συνήθως καταναλώνονται αυτή την περίοδο. Οι εν λόγω προσφορές θα κυκλοφορήσουν σε φυλλάδια σε όλα τα καταστήματα των Υπεραγορών.

Αποκλειστικά για τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και για την καμπάνια «Food&Ball» κατασκευάστηκε το Flipper Ball, ένα παιχνίδι που θα μεταφέρεται ανά διαστήματα σε επιλεγμένα καταστήματα των Υπεραγορών, ώστε μικροί και μεγάλοι να παίξουν και να αναμετρηθούν. Μαζί τους θα παίζουν αγαπημένοι ποδοσφαιριστές, μέλη του συνδέσμου «Γκολ στη Ζωή», οι οποίοι θα επισκέπτονται τις Υπεραγορές. Οι νικητές του παιχνιδιού θα κερδίζουν μπάλες και T-shirts με το λογότυπο της καμπάνιας.

Παραγωγή του σποτ: Semio Productions

Κόσμος