Είναι η Δερύνεια η πιο cool περιοχή στην Αμμόχωστο;

Είναι η Δερύνεια η πιο cool περιοχή στην Αμμόχωστο;

Είναι η Δερύνεια η πιο cool περιοχή στην Αμμόχωστο;
Barbers and Musicians for Peace: Έγινε χθες στο Famagusta Avenue Garage

Καθώς (σε επίπεδο απλών πολιτών) αρκετοί πληγωμένοι, μονοδιάστατοι και συναισθηματικά φορτισμένοι άνθρωποι υψώνουν τείχη, άλλοι, συναισθηματικά έξυπνοι και από προκαταλήψεις πιο ελεύθεροι, τα γκρεμίζουν.

Μια όμορφη, για παράδειγμα, και προοδευτική πρωτοβουλία εθελοντών πολιτών που λαμβάνει χώρα στη Δερύνεια είναι η λειτουργία του «Famagusta Avenue Garage». Mε σκοπό την ενίσχυση των αναγκών του, το Κέντρο διοργάνωσε χθες, Κυριακή, 18 Αυγούστου, την αισιόδοξη εκδήλωση Barbers and Musicians for Peace.

To event πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Διαχεριστικής Επιτροπής του Κέντρου, το οποίο στηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη, το, Δήμο Δερύνειας και πολλές ΜΚΟ και από τις δύο πλευρές. Σκοπός υπήρξε τόσο η επαφή των απλών πολιτών και από τις δύο πλευρές του συρματοπλέγματος όσο και η οικονομική ενίσχυση των αναγκών του κέντρου. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.

Η εκδήλωση συμπεριέλαβε ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών από Ε/κ και Τ/κ κουρείς, γιόγκα, μουσική από συγκροτήματα και jam session.

Η Διαχειριστική Επιτροπή αποτελείται εξ ολοκλήρου από εθελοντές και για την ενασχόληση τους με το δικοινοτικό κέντρο, αφιερώνουν πολλές ώρες από τον ελεύθερο τους χρόνο. Στο χώρο υπήρχαν φαγητά, σνακ, ποτά και γλυκά, περίπτερα με χειροποίητα κοσμήματα και άλλες χειροτεχνίες, παιδική γωνιά, έκθεση έργων τέχνης και άλλα.

Loader