Καθώς χιλιάδες αντίχριστοι καταλάμβαναν την Αθήνα, δέκα (10) ήρωες Έλληνες στρέιτ ανιστέκονταν

Καθώς χιλιάδες αντίχριστοι καταλάμβαναν την Αθήνα, δέκα (10) ήρωες Έλληνες στρέιτ ανιστέκονταν

Καθώς χιλιάδες αντίχριστοι καταλάμβαναν την Αθήνα, δέκα (10) ήρωες Έλληνες στρέιτ ανιστέκονταν
Το Straight Pride δεν κατάφερε τελικά να συμπληρώσει την εντεκάδα [ΒΙΝΤΕΟ]

Μεγάλη επιτυχία ήταν το φετινό Pride της Αθήνας, και με πολλές χιλιάδες πολίτες να συμμετέχουν, αυτά όμως είναι πολύ old news φίλτατοι.

Το πραγματικό διαμάντι της φετινής χρονιάς προήλθε σαφώς από το υπεροχότατο Straight Pride [ΠΑΤΕΡΑΣ - ΜΗΤΕΡΑ- ΠΑΙΔΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ] που διοργανώθηκε επιτέλους από αληθινούς άντρες, αληθινούς Έλληνες, οι οποίοι πιστοί στον τίμιο αγώνα βγήκαν να διαδηλώσουν κάνοντας πράξη το περίφημο λαϊκό αίτημα που στην Κύπρο θα μεταφραζόταν ως το διαχρονικό 'να φκούμε τζαι εμείς στους δρόμους καλό να διαδηλώσουμε πως είμαστε στρέιτ'.

Δυστυχώς οι αληθινοί άρρενες δεν συμπλήρωσαν εντεκάδα ποδοσφαιρικής ομάδας αλλα φευ, το ωραιότατο οπτικοακουστικό ψυχαγωγικό υλικό μας το προσέφεραν --> πάτα PLAY εδώ λίγο πιο πάνω, δες το βίντεο.

Αυτό στο μεταξύ είναι το θεόσταλτο πόστερ που κυκλοφόρησε, με χουντικού, βυζαντινού, ταλιμπανοχριστιανικού τύπου γραμματοσειρά, όπως πρέπει:

Με κεντρικό σύνθημα το «Πολιτικοί και Γκέι δεν είστε αναγκαίοι» η πορεία των δέκα νοματαίων διοργανώθηκε από την ομάδα Ανακατάληψη του Βασίλειου Πετρομιχελή, ο οποίος να σημειωθεί ήταν ένας από τους αληθινούς Έλληνες που στα τέλη του Ιανουαρίου είχε κάνει ντου στα Ίμια με πλωτό σκάφος.

Πέρα από συνθήματα εναντίον των γκέι, στην πορεία - μεταίχμιο μεταξύ οφθαλμολουσίας και οφθαλμαπάτης ακούστηκαν βεβαίως και συνθήματα εναντίον των ξένων, που πρέπει να πάνε όλοι στα σπίτια τους. Η επανάσταση κορυφώθηκε με την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου, που όπως εύστοχα αναφέρει το team στο Luben είναι κάτι σαν το YMCA των πατριδόφιλων.

Αγαπήσαμε.

Loader