Συμπλήρωσε 53 ημέρες στο κελί ο Ορέστης

Συμπλήρωσε 53 ημέρες στο κελί ο Ορέστης

Συμπλήρωσε 53 ημέρες στο κελί ο Ορέστης
Πως συμπληρώνεται το παζλ των φρικιαστικών εγκλημάτων του 35χρονου Ίλαρχου της ΕΦ

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για εξασφάλιση των μαρτυριών αλλά και των τεκμηρίων που χρειάζονται για την καταχώρησης της υπόθεσης του καθ ομολογίαν κατα συρροή δολοφόνου στο δικαστήριο.

O 35χρονος Ίλαρχος της ΕΦ βρίσκεται υπό κράτηση εδώ και 53 μέρες με το τελευταίο διάταγμα κράτησης του να εκπνέει την ερχόμενη Παρασκευή χωρίς ακόμα να αποφασιστεί κατά πόσο θα γίνει καταχώρηση της υπόθεσης στο δικαστήριο ή αν οι αρχές θα ζητήσουν ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, αφού τους δίνεται η ευχέρεια να το πράξουν.

Υπενθυμίζεται ότι βάση του νόμου η αστυνομία εάν συντρέχουν λόγοι μπορεί να ζητήσει διάταγμα κράτησης μέχρι και τρεις μήνες.

Μάλιστα ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο εάν μέχρι την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί το Ανακριτικό έργο που υπολείπεται για την καταχώρηση υπόθεσης, η εάν οι ανακριτές κρίνουν ότι συντρέχουν λόγοι για περαιτέρω κράτηση του «Ορέστη» για να καταχωρηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο με τον φάκελο της υπόθεσης επαρκώς συμπληρωμένο.

Υπενθυμίζεται ότι στο δικαστήριο την περασμένη Πέμπτη τονίστηκε ότι μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 700 καταθέσεις με τον ανακριτή της υπόθεσης να αναφέρει ότι για την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου αναμένονται άλλες 80.

Συνέχισε να διαβάζεις το ρεπορτάζ εδώ


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Μεγάλος γρίφος για την Αστυνομία το πτώμα στη Λάρνακα

Φταις κι εσύ Mary Rose


Loader