Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες, λένε τα Κίτρινα Γιλέκα Κύπρου

Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες, λένε τα Κίτρινα Γιλέκα Κύπρου

Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες, λένε τα Κίτρινα Γιλέκα Κύπρου
Ανασκουμπωθείτε αδέλφια, αρχινάει επανάσταση!

Σχολιάζει ο Ο.Κ

Έτοιμος να ξεχυθεί στους δρόμους για αντάρτικο είναι ο κυπριακός λαός αδέλφια μας αλήτες - πουλιά, αφού όπως μόλις πληροφορηθήκαμε από την Offsite, τα Κίτρινα Γιλέκα Κύπρου είναι πια αδιαμφισβήτητο και ακλόνητο φειζμπουκικό γεγονός, που μετράει κιόλας χιλίους και πλέον followers.

Με το πρωτότυπο και Bella- Ciao tagline «Ξυπνητήρι Κοινωνικής Αφύπνισης» η νεοεμφανιζόμενη πρωτοβουλία πολιτών κάνει λόγο για επερχόμενο τσουνάμι λαϊκής εξέγερσης (σ. σ στην Κύπρο) και για τη φλόγα της ελπίδας που πρέπει επιτέλους να λάμψει στο σκοτάδι.

Ειδικότερα, στο description της φειζμπουκικής ομάδος αναφέρεται:

Έχουμε ΧΡΕΟΣ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Για τα παιδιά μας, για εμάς, για τη χώρα μας.

Σε στρογγυλό τραπέζι χωρίς αρχηγούς χωρίς ταπέλες. Χωρίς υπαρξιακά κόμπλεξ και ανασφάλειες για ονόματα και θέσεις.

Για να σβήσουμε τα 100 τζάκια στη Κύπρο που μας χρησιμοποιούν σακαυσόξυλα καίγοντας τα δικά μας όνειρα.

Η ματαιοδοξία η πυξίδα τους. Η συμμορία από αριστερά μέχρι δεξιά είναι αλυσοδεμένη Και κανείς δε πέφτει για να μη παρασύρει τους πάντες. Μίζες - απάτη - αλληλοκάλυψη.

Δε θα πω περισσότερα τώρα.

Θα ζητήσω από ολους σας αν επικροτείτε αυτή την κίνηση που σκοπό έχει την κοινωνική αφύπνιση να τη στηρίξετε. Το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ. Για να κτυπήσουμε το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο των λίγων και ευνοουμένων που μας πίνουν το αίμα αφήνοντας μας την απαραίτητη ποσότητα για να δουλεύουμε σα σκλάβοι για να ξεπληρώνουμε αυτούς που μας έκλεψαν. ΑΡΚΕΤΑ.

Υγεία - παιδεία - κοινωνική ισότητα - δικαιοσύνη - τιμωρία των ενόχων - Ποιότητα ζωής. Αν συμμερίζεστε αυτες τις ανησυχίες ας ενώσουμε τις φωνές μας να ακουστούμε παντού ξεκινώντας ΤΩΡΑ τη κοινωνική μας επανάσταση.

Βήμα με βήμα.

20 άτομα ο καθένας σα πρώτη κίνηση που πιστεύεται ότι στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες προσθέστε στο Group. Αυτή τη φορά πιστεύω θα μπουν οι βάσεις. Τα 20 σας άτομα να προσθέσουν αλλά 20 άτομα. Τότε το τσουνάμι λαϊκής εξέγερσης θα αρχίσει.

Έχουμε χρέος να κάνουμε κάτι... γιατί το κάτι είναι καλύτερο από το ΤΙΠΟΤΑ. Ίσως λάμψει στο σκοτάδι η φλόγα της ελπίδας

Υστερόγραφο: Επικροτούμε εκ βάθεων ψυχής την πρωτοβουλία αυτή. Μοναδική μας ευχή, να μην αποχωρήσουν σε πέντε μέρες τα μέλη της Νέας (αλλά και της παλaιάς Ομόνοιας) λόγω του κίτρινου και ουχί του πράσινου χρωματισμού των γιλέκων. Κατά τ' άλλα, τους θερμότατους και ειλικρινέστατους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στους φίλτατους.

Loader