Τι στο καλό απέγινε ο χαρακτήρας του Ed Sheeran στο Game of Thrones;

Τι στο καλό απέγινε ο χαρακτήρας του Ed Sheeran στο Game of Thrones;

Τι στο καλό απέγινε ο χαρακτήρας του Ed Sheeran στο Game of Thrones;
Το HBO αποκάλυψε τελικά τι συνέβη στον χαρακτήρα του

Ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός, Ed Sheeran έκανε μια αξιομνημόνευτη σύντομη εμφάνιση στον έβδομο κύκλο του «Game of Thrones». Τώρα το τηλεοπτικό δίκτυο HBO αποκάλυψε τελικά τι συνέβη στον χαρακτήρα του. Στην πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, ο Τζερόμ Φλιν, ο οποίος υποδύεται τον Μπρον, αποκάλυψε ότι ο «Eddie» έπεσε θύμα φωτιάς δράκου.

Οι τηλεθεατές στον έβδομο κύκλο γνώρισαν τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Ed Sheeran όταν η Μέισι Ουίλιαμς (Άρια Σταρκ) συναντήθηκε με μια ομάδα στρατιωτών των Λάνιστερ στον δρόμο της προς το King’s Landing για να σκοτώσει τη Σέρσεϊ.

Ο Sheeran ήταν ένας από εκείνους τους στρατιώτες και τραγούδησε γύρω από φωτιά το «Hands of Gold». Ο τραγουδιστής προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για την εμφάνισή του σε τέτοιο βαθμό, που αναγκάστηκε να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Twitter. Στο Instagram έγραψε: «Έπρεπε να αποσυρθώ εντελώς, δεν έκανε καθόλου καλό στην ψυχική υγεία κανενός. Θα είμαι περισσότερο παρών εδώ. Σας αγαπώ όλους».

Η απάντηση στο ερώτημα τι συνέβη στον χαρακτήρα που υποδύθηκε στο GoT, ήρθε στο πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου, αναφέρει το Page Six. Σε μία σκηνή φαίνεται ο Μπρον να είναι με τρεις γυναίκες και να προκύπτει ως θέμα συζήτησης η μάχη της περασμένης σεζόν μεταξύ του στρατού των Λάνιστερ και των δυνάμεων των Ταργκάρυεν. Στη μάχη συμμετείχαν ισχυροί δράκοι, ένας από τους οποίους προφανώς επιτέθηκε στον Eddie με τις φλόγες του. Μία από τις γυναίκες είπε: «Αυτό το αγόρι ο Eddie επέστρεψε με το πρόσωπό του καμένο. Δεν έχει τώρα βλεφαρίδες. Τώρα πλέον αποκαλύφθηκε τι συνέβη στον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Ed Sheeran.

Πηγή


Το Game of Thrones προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα ταυτόχρονα με την Αμερική από το Novacinema1HD. Τα επεισόδια θα προβάλλονται και Prime Time, κάθε Δευτέρα στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κάθε επεισόδιο, αμέσως μετά τη προβολή του, είναι διαθέσιμο και στην υπηρεσία Nova On Demand.

Loader