Το My.Life είναι το νέο μας αδελφάκι και θα ασχολείται με τη life και style πλευρά της ζωής

Το My.Life είναι το νέο μας αδελφάκι και θα ασχολείται με τη life και style πλευρά της ζωής

Το My.Life είναι το νέο μας αδελφάκι και θα ασχολείται με τη life και style πλευρά της ζωής
Φρέσκο, αισιόδοξο κλαδί μόλις ξεφύτρωσε στη Digital Tree

Τι κάνει ένα ηλεκτρονικό portal ενδιαφέρον; Ακριβώς ότι κάνει και έναν άνθρωπο. Ο χαρακτήρας, η αισθητική και η προσέγγιση τόσο των απλών και καθημερινών όσο και των πιο σύνθετων και περίπλοκων καταστάσεων της καθημερινότητας. Όλα είναι στη ζωή και όλα καλούμαστε να τα διαχειριστούμε.

Το mylife.com.cy είναι το νέο portal της Digital Tree, το οποίο με φόντο τη ζωή μας, προσεγγίζει την life και style πλευρά που χαρακτηρίζει τον καθένα από εμάς και χτίζει τη δική του πραγματικότητα ώστε να είναι πιο όμορφη, αισιόδοξη και λειτουργική.

Ενημερωνόμαστε για τη μόδα, την ομορφιά, τις νέες τάσεις στη μαγειρική, γνωρίζουμε ανθρώπους δυναμικούς, επαγγελματίες με άποψη, ταξιδεύουμε σε προορισμούς μακρινούς ή και πιο κοντινούς μας, μαθαίνουμε να φροντίζουμε την ψυχική μας υγεία αλλά και την οικογένειά μας, περιποιούμαστε τα κατοικίδιά μας και υιοθετούμε νέες πιο υγιεινές συνήθειες.

Το My.Life προτείνει, ενημερώνει, ανανεώνει, φρεσκάρει, διασκεδάζει και ψυχαγωγεί το κοινό του, με εικόνες, σκέψεις, μυρωδιές και υπέροχα πλάσματα. Η αναγνώστρια είναι κομμάτι της ύλης του αλλά και το επίκεντρο αυτής. Ανοιξιάτικο και αισιόδοξο, ενημερωμένο και ευχάριστο, όμορφο και προσιτό, ευέλικτο και φρέσκο, με χιουμοριστική διάθεση και λαχτάρα για ό,τι νέο και ενδιαφέρον υπάρχει, σε κάθε τομέα που συνθέτει τις μοναδικές ζωές όλων μας.

Κωσταντίνα Γεωργίου Κούλα Θεμιστοκλέους Πέγκυ Σπινέλη

Η Πέγκυ Σπινέλη συντονίζει μια υπέροχη ομάδα ταλαντούχων και χαρισματικών ανθρώπων και δημοσιογράφων. Η Κωνσταντίνα Γεωργίου με πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα πορεία έχει αναλάβει τις συστάσεις με τα πρόσωπα που θα γεμίζουν τη ζωή μας ενώ η Κούλα Θεμιστοκλέους ως Beauty editor είναι υπεύθυνη να ομορφαίνει καθημερινά το site και εμάς.

Στο κομμάτι Celebrities και Gossip υπεύθυνος είναι ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος, χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις και χαρακτηρισμούς.

Το mylife.com.cy δημιουργήθηκε από την ομάδα της Tabs and Spaces με ό,τι πιο νέο τεχνολογικά, προκειμένου να προσαρμόζεται σε κάθε τύπο κινητού, tablet, laptop, σε οποιαδήποτε οθόνη, έτσι ώστε να είναι κομμάτι της ζωής των αναγνωστριών του.

Loader